Scurt review Restaurantul Latin

Restaurantul Latin
Week-end-ul trecut am avut un eveniment mai mult decat fericit in familie. Petrecerea a avut loc la Restaurantul Latin, situat pe prelungirea Ghencea in Bucuresti. Nu mai fusesem niciodata acolo si nici nu mai auzisem de el. Fiindca stiu ca multi cautati pareri despre diverse localuri in care se organizeaza nunti, petreceri am sa va spun cateva impresii.
Nu este o cladire foarte mare dar este frumos finisata si decorata. Este dotata cu doua saloane(noi am fost la salonul de sus). Parcarea este destul de spatioasa dar se putea si mai mare si mai bine delimitate locurile. Salonul a fost suficient de mare si bine ventilat, pana la punctul in care s-au strans toti invitatii si si-au aprins tigarile. Dar, asta se intampla cam peste tot. La intrarea in salon, existau doua trepte de coborare, pe care multe doamne au dat sa isi franga gatul pentru ca atunci cand intri acolo, ochii ti se duc pe miri si nu pe scarile care nu prea au ce cauta acolo. Mesele au fost aranjate frumos, tacamurile si paharele foarte curate, dar am si aici un minus. NU poti pune pe masa mirilor si a nasilor fata de masa arsa de tigare!
Spatiul destinat dansului, ar fi trebuit sa fie ceva mai mare pentru ca a fost un eveniment la care s-a dansat mult si mi s-a parut ca oamenii nu au avut loc sa se desfasoare. Despre mancare, per total se poate spune ca a fost in regula, pentru un meniu la pret mediu spre mic. Aperitivul mi s-a parut ca a lasat de dorit si cred ca era pregatit de prea mult timp pentru ca salata nu mai avea nici urma de otet sau ulei si chiftelele aveau gust de frigider.
Nota maxima o obtin ospatarii. Au fost toata noaptea prezenti la mese, foarte atenti si politicosi. Nota zece pentru ei si jos palaria!
Tragem linie si adunam, eu spun ca localul merita nota 8, pe o scara de la 1 la 10. Am scazut si pentru faptul ca multi invitati au ajuns din greseala in salonul de jos pentru ca nu s-au gandit sa puna un afis ceva pe usa sa scrie unde si ce nunta e. E drept ca scria pe invitatie dar oamenii nu vin mereu cu invitatia dupa ei.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares