Prietenii la reduceri se cunosc

cumpara inteligent alege calitate la un preț bun

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

V-am tot vorbit pana acum de Sheinside si sper ca nu v-am plictisit. Am facut-o si o fac avand certitudinea ca pot ajuta cat mai multe fete sa isi permita sa cumpere haine frumoase, folosind diversele reduceri pentru acest site cu haine si accesorii de dama care oricum au un pret bun mereu.

Stiu ca prietenii ii alegem pentru ca rezonam cu ei si nu ca sa ne folosim de ei, dar daca unui prieten adevarat ii ia mai putin de un minut sa se logheze pe site prin intermediul contului de facebook si un minim de cinci prieteni de-ai tai logati pe Sheinside iti aduc o reducere de 50% la urmatoarea comanda, n-ar trebui sa va refuze, nu? Mai ales ca prietena ta isi poate adauga si ea ceva in comanda si va plati tot la jumatate de pret. Sau daca nu sunteti din acelasi oras si vor comanda singuri, oricum vor avea si ei reducere de 20% la orice comanda. Doar intri pe prima pagina a site-ului, te loghezi cu facebook apoi dai click unde scrie „Invite friends and get 50% free” si dai share. Cand cinci prieteni se vor fi logat pe linkul tau, ai sa primesti mail cu un cod de reducere de 50% pentru o viitoare comanda.
Ce ai zice sa cumperi rochia aceasta cu doar 16,5 dolari?

Sau un tricou cu mustata la numai 9,65 dolari?

 

inpuff.ro

5 Friends = 50% Off is our way of rewarding you for spreading the word about Sheinside. If you have no less than 5 friends log in Sheinside through their facebook accounts, then you will receive a 50% discount for your next order.
to know more on sheinside homepage then login your facebook to invite your friends!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares