Prea gras sau prea slab?

Se pare ca, noi, astia grasi suntem sortiti sa umblam dezbracati. Dupa multe cautari eu mi-am gasit o rochie intr-un magazin dedicat hainelor cu multi de X. Nici nu ma gandeam ca sotului meu ii va fi la fel de greu sa se imbrace. Noi nu prea avem haine de ocazie pentru ca nu prea iesim. Am cautat sambata si duminica costume barbatesti pe masura lui si nu ne-am ales cu nimic. In magazinele din IDM si Sir gasesti doar costume marimi normale, 56 fiind cea mai mare la modelele cat de cat dragute. El are nevoie de un 60 ca masura si nu am gasit decat vreo doua modele total oribile, cu sacoul venindu-i pana la genunchi(nu o fi el foarte inalt dar are 1,78m). Ma intreb cei mai scunzi decat el, oare au nevoie si de pantalon la costum sau doar de sacou?
Dupa ce ne-am lamurit cum sta treaba cu aceste costume de mosi, croite in bataie de joc, am zis sa ne reorientam, sa luam un sacou sport-elegant cu cotiere, ca oricum nu o sa stea imbracat in el dar sa aibe si el sacou. Credeti ca am avut mai mult noroc? Nu. Un domn i-a varat rapid pe maini un sacou care ne spunea ca e masura 60 si ii vine perfect. In realitate, daca nu ar fi fost un jeans usor elastic, ar fi pocnit din prima. Am renuntat sa mai cautam prin astfel de centre si ne-am dus la magazinul de unde ma imbrac eu, cu haine masuri mari pentru grasi. Faza tare e ca nici acolo am gasit. Daca dincolo vanzatoarele se uitau asa in scarba si ziceau ca nu au masuri asa mari, aici doamna de la vanzare a dat din umeri si ne-a spus ca nu are sacouri asa mici. Deci pentru o persoana normala e prea gras, pentru un gras e prea slab. La hainele obisnuite, masura 60, care oricum e un 56-58, este ultima si la hainele masuri mari incep de la masura 64. Astia care sunt intre masura 58 si 64 oare merg in chiloti?
Daca cineva stie unde putem gasi si noi un sacou masura 60 care sa fie cat de cat mai tineresc, sa ma anunte. Exclus comenzile online ca m-am lamurit cum se potrivesc masurile si oricum nu avem timp ca pe 24 mai avem evenimentul.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Girotondo
    • 22/02/2016
    Răspunde

    GIROTONDO este singurul magazin online care vinde haine marimi mari si accesorii cool, cu un design fresh, colorat, pentru marimile 44-52!
    La GIROTONDO gasesti mereu haine xxl pe marimea ta. Alege-ti o rochie, o bluza xxl, pantaloni xxl, jachete sau accesorii xxl din colectiile noastre.

    http://girotondo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares