Picioarele rasfatate vor da plaja pe spate

kit epilare
Uite ca, in final, s-a incalzit si pot sa imi fac planuri de vacanta. Anul asta va fi altfel. Sa va povestesc cum a fost anul trecut la mare. Nu mai fusesem din copilarie si m-am dus cu sotul meu sa ne relaxam si sa ne bronzam. Ce reprosuri mi-am auzit la intoarcere, nu va puteti imagina! Nu de la sotul meu ci de la…picioarele mele. Eu eram fana a epilatorului si tot cu el mi-am indepartat parul nedorit de pe picioare inainte sa plec la mare. Inca din prima zi de plaja, m-au apucat nervii. La lumina din casa ai fi jurat ca am picioarele fine ca de bebelus dar, in lumina puternica si natuala a soarelui de pe litoral, se vedeau fire rupte de par, fire crescute in piele si o piele foarte uscata cu aspect urat. Credeam ca asta e metoda ideala de epilare dar m-am inselat.
Pentru anul asta, sunt mult mai bine pregatita. Adio fire crescute pe sub piele si fire de par rupte care se simt pe picioare ca parul de pe soriciul de porc parlit insuficient. Scuzati comparatia dar asa se simte. Anul asta voi apela la epilarea cu ceara pentru ca e mai rapida si mult mai eficienta. O sa am grija sa las cu vreo doua saptamani inainte parul sa creasca ca sa fiu sigura ca apuca toate firele de par dar, macar pe plaja cand o sa ma dau cu crema de protectie solara, nu o sa mai simt inferioara celorlalte femei de pe plaja. Cand am vazut anul trecut cum arata pielea de pe picioarele mele, in comparatie cu pielea unei alte domnisoare, mai ca imi venea sa imi ingrop picioarele in nisip. Ca sa nu mai zic ca fusta din voal pe care o imbracam seara cand ieseam la masa, pur si simplu de agata de acele fire de par rupte. Dupa doua -trei episoade de genul asta, am preferat sa apelez la aparatul de ras in fiecare dimineata a restului vacantei la mare.
Mi-am cumparat deja un kit de epilare cu ceara si am inceput antrenamentul pentru epilarea cu ceara. E pentru prima data cand o folosesc si am fost surprinsa sa vad ca merge mult mai rapid cu ceara decat cu epilatorul. Si eu care tocmai de asta evitam epilatul cu ceara, crezand ca se face greu si dureaza mult. Cu kitul de epilare cu incalzitor de ceara, in maxim 15-20 de minute sunt gata epilate total ambele picioare. Si credeti-ma ca e ceva de lucru la picioarele mele, „mararul” fiind destul de stufos! Pur si simplu, pun recipientele cu ceara de buna calitate, in incalzitoare, bag aparatul in priza si dupa 20 de minute pot sa trec la treaba. Doar treci cu tubul de ceara peste piele, apoi aplici hartie de epilat pe zona data cu ceara, presezi si netezesti in sensul cresterii firului de par si tragi. Pe mine nu ma doare pentru ca m-am facut multi ani cu epilatorul si parca e mai dureros sa traga fir cu fir decat sa smulgi o suprafata mai mare instantaneu. Daca nu aveti antrenament cu durerea, inchideti, ochii, strangeti din dinti, ziceti un „Doamne ajuta” si trageti. O sa fiti uimite sa vedeti ca doare mult mai putin decat atunci cand degetul mic detecteaza mobila accidental prin casa si iti vine sa tipi infundat precum Tom din desene animate. Apropo de desene, toate ne dorim sa fin printese asa….baba sufera putin la frumusete.
Gata, parul a plecat. A mai ramas o urma de la ceara cu miere de albine care este cea mai buna pentru epilare la domiciliu. Intra in scena uleiul dupa epilat cu extract de musetel, care calmeaza si catifeleaza pielea. Fara saloane si timp pierdut, totul in confortul casei tale, cea mai sigura si mai reusita epilare. Deja imi imaginez o pereche de picioare fericite care nu vor mai vrea sa stea in nisip, ci etalate pe un sezlong de unde sa le vada toata lumea si, o alta doamna de pe un sezlong de alaturi, sa le priveasca si sa se intrebe cu ce le-am epilat de sunt asa rasfatate. Poate ca multi nici nu se uita la picioarele femeilor pe plaja dar faptul ca tu stii ca atunci cand le-ai dat cu crema parul te zgaria, te face sa iti pierzi increderea in tine. Odata increderea in sine pierduta, o femeie oricat de frumoasa, devine doar o umbra, o fata stearsa care se pierde in multime. Hai sa fim serioase, ca nu ne place asa! Orice varsta ai avea, un compliment venit sub forma de privire admirativa, iti gadila orgoliul si iti da aripi. Vara asta eu ma rasfat cu priviri admirative indreptate spre picioarele mele perfect epilate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares