Ochelarii RayBan – cei mai buni prieteni ai ochilor mei

bijuterii și ochelari trucuri pentru a corecta forma feței
Nu stiu altii cum sunt dar ochii mei sunt sensibili. De cum dau de putina lumina, tind sa stea mai mult inchisi si sa ma faca sa ma incrunt mai mult decat prevede legea. Am poze facute si vara si iarna, in care ma stramb ca la circ pentru ca ochii mei nu suporta lumina solara puternica. Imaginati-va ca va intalniti cu mine azi la pranz si ne oprim sa vorbim cateva minute: ori ma vedeti facand fete-fete in incercarea de a-l opri pe Domnul Soare sa imi sarute pupila, ori o sa imi pun o mana umbreluta peste sprancene, cum isi punea mamaie cand mergea la sapa, incercand sa zareasca unde e capatul randului, ori ne apucam si jucam o hora in care eu ma invartesc cautand umbra si tu ma urmezi.
Nu ma pricep la hore si la sapa nu mi-a placut niciodata, asa ca mai bine imi cumpar o pereche de ochelari de soare si rezolvam problema. Stiti ca eu fara acordul lui Google nu fac nimic. L-am intrebat care sunt cei mai buni ochelari pentru vara si mi-a sugerat ochelarii Ray Ban. Cand am vazut preturile de pe un site, eram gata sa ma apuc sa invat sa dansez hore, apoi tot „goagal” m-a ajutat sa gasesc ochelari Ray Ban originali. Nu am ales marca Ray Ban pentru ca sunt vreo snoaba ci pentru ca in cazul asta, renumele aduce cu el calitatea. Prefer sa imi cumpar o pereche de ochelari buni de firma decat 5 perechi no-name si no-protection. Ochelarii Ray Ban sunt fabricati in Italia si au fost creati special pentru armata americana aeriana. Cred ca am spus totul.
Prima impresie conteaza intotdeauna asa ca, si in cazul ochelarilor, prima data cand ma uit la ei trebuie sa imi placa designul. N-am avut o problema in a gasi ochelari care sa imi placa ci a ma putea decide intre multele perechi care imi faceau cu ochiul. Sunt ochelari la moda, cu lentile in culori diverse asa ca e greu de ales. Mi-am ales ochelari Ray Ban cu lentile de calitate Polaroid, de culoare verde tropical. Mama s-a luat de mine ca la ce imi trebuiau ochelari colorati ca ii puteam folosi pe aia vechi, ieftini. I-am explicat ca nici culorile nu le distingeam bine cand stateam in soare sau in lumina puternica si ca riscam sa imi stric ochii de tot datorita radiatiilor UV. Cu vechii mei ochelari, mai mult imi oboseam ochii. Parca nu protejau deloc, decat stateau acolo pe nas ca sa le duc grija. Si mai erau si hidosi. Nu mi-am luat ochelari Ray Ban doar ca sa vada lumea ce bine o duc sau ca sa dea o pata de culoare tinutelor mele. I-am luat ca sa vad lumea altfel prin ei. Sa vad lumea asa cum e ea, colorata si vie si ea sa ma vada pe mine neincruntata. Asta e efectul unor ochelari buni cu lentile polarizate cu 9 straturi protectoare.
Sincer, nu ma dau banii afara din casa dar intotdeauna caut lucruri care sa fie si bune. Uneori nu gasesc, insa acum am avut noroc cu magazinul acesta online in care am gasit cei mai buni ochelari de soare, Ray Ban – originali. Ochelari de soare originali – o investitie in sanatatea ochilor tai. Acum ma voi putea bucura de toate culorile verii si de soare, protejandu-mi ochii. Cauta si tu ochelarii care ti se potrivesc si comanda-i cat mai curand pentru ca vara se pregateste sa loveasca! Ai o gama vasta de modele si culori si garantia ca achizitionezi ochelari de cea mai buna calitate de la un distribuitor autorizat Ray Ban in Romania. Eu ii comand azi si maine mi-i aduce curierul. Alege un loc cu mult soare si ne vedem acolo maine; acum nu ma mai tem de razele lui!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares