Nutrivita – nutriție echilibrată pentru o viață sănătoasă

gerlinea pentru slabit

 Noi am mai vorbit despre Nutrivita. De data asta însă, nu vreau să vă vorbesc despre slăbit, asta fiind cea mai mare durere a mea. Știu că multe dintre voi nu aveți probleme cu greutatea, dar aveți alte probleme de sănătate: anemii, boli de stomac, intoleranță la gluten sau lactoză, diabet. Fie că aveți una din aceste probleme sau doar vă temeți că hrana proastă ar putea determina apariția unor boli pe care refuz să le numesc, ar trebui să citiți mai departe. Dacă nu vă pasă de viață voastră, puteți închide!

Majoritatea avem familie și ne dorim să avem o viață lungă și sănătoasă, alături de soți, copiii, părinți poate chiar și bunici. Lungimea și calitatea vieții noastre depind de cum ne hrănim corpul; cum îl îngrijești, așa îl ai! De câțiva ani, și la televizor ni se spune mereu că o viață sănătoasă exclude consumul excesiv de sare, zahăr, alcool, grăsimi. Auzim asta zilnic, știm că nu e bine dar continuăm cu obiceiurile proaste. Pentru că gătim tot mai rar, mâncăm hrană gata preparată sau gustări nesănătoase. Nutrivita ne propune o alternativă sănătoasă la produsele nocive pe care le consumam până acum.

Eu, de când primit produsele pentru testare, am rămas mare fană al batoanelor pentru slăbit. Nu o să încep să mă laud că am slăbit 10 kilograme în 10 zile cum se lauda alții pe la TV. Însă, eu eram în continuă îngrășare mai ales pentru că mâncam seară. Am reușit să îmi impun ca seara să mănânc doar un fruct și un baton cu ciocolată Gerlinea. Într-o luna am dat jos doar  un kilogram dar sunt fericită pentru că în alte luni puneam unul. Și trebuie să recunosc că sunt leneșă. Toată ziua stau la calculator și evit orice formă de sport de parcă aș fi propriul meu dușman.

Să nu credeți ca am dat-o iar pe slăbit. Nutrivita are produse dietetice și bio pentru toată familia. Pentru mama, diabetul a evoluat în mod neplăcut în ultimii ani și a ajuns sa ia câte un pumn de pastile; cu toate astea, inconștiența o făcea sa tot înghită cuburi de ciocolată care aveau foarte mult zahăr. Intre timp, am descoperit Glucoregul o gama de produse dedicate diabeticilor și acum își poate satisface nevoia de dulce cu un pătrățel de ciocolată cu lapte sau ciocolată neagră.
Eu cu slăbitul, mama cu diabetul, doar nu putea să fie soțul meu mai breaz și el să nu aibă probleme. Acum câțiva ani, în urma unor analize a aflat că are intoleranță la gluten și prima oară a luat-o ca pe o glumă. O vreme, a refuzat să consume produse fără gluten și simptomele au continuat. Apoi a ținut vreo săptămâna cont să mănânce fără gluten și s-a simțit bine. A zis că e coincidența și că nu e cazul să stea glutenul în calea fericirii lui. Paine nu mănâncă deloc asa că de grija asta am scăpat, dar ii cumpăr adesea produse fără gluten, Gerble No Gluten, Allergo pentru că nu aș vrea să se agraveze intoleranța care deocamdată nu e așa accentuată.
Familia ta poate cuprinde mai mulți membri. Dacă aveți și copii, ar trebui să le oferiți cât mai multe produse bio, să alegeți cerealele bio pentru micul dejun pentru că sunt mai sănătoase și pline de vitamine și minerale naturale de care au nevoie pentru a crește sănătoși și frumoși. Indiferent de vârstă sau sex, trebuie să încercam să consumăm doar produse cu conținut redus de zahar, sare și grasimi
 Atenție, însă! N-a spus nimeni că produsele, special gândite de nutriționiști pentru a ne asigura o hrană sănătoasă, sunt suficiente pentru ca organismul să se simtă bine și să funcționeze normal. Tot la televizor ni se spune să facem zilnic minimum 30 de minute de mișcare. La televizor se minte mult. Nu și de data asta. Asta îmi place mult la Nutrivita că nu vine să spună ca alții, ia produsele astea și o să slăbești, o să întinerești, o să te vindeci de orice. Stilul de viață activ e pus pe picior de egalitate cu alimentația sănătoasă și echilibrată când vine vorba de nevoile corpului uman .
 Ei știu că ne place cafeaua dulce, iar zahărul, nu numai că îngrașă, dar poate provoca boli grave. Ne-au adus îndulcitorul natural Stevia. Știu cât îți iubești copiii și cât te-ai străduit să îi convingi să renunțe la biscuiții atât de nocivi de la chioșc. Ți-au adus biscuiții bio delicioși de pus la pachet. Nutrivita știe că îți place ciocolata dar îți place și cum îți vin blugii mulați. Ți-a adus batonul de ciocolată care are doar 120 de calorii și îți furnizează și vitaminele și mineralele din salata pe care nu ai avut timp să o prepari azi. În privința mișcării, nu ne pot ajuta. Depinde doar de noi!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares