Laptop Direct mi-a salvat laptopul

 Un omulet de doi ani, nici n-a intrat bine în viață, cum s-ar spune. Un câine de doi ani e deja adult. Un laptop de doi ani, nu știu dacă e neapărat bătrân dar e deja obosit. Acer-ul meu nici nu împlinise doi ani când a început să dea semne de boală. Avea niște simptome tare urâte și mi-era clar că fără tratament aveam să îl pierd. Cum să pierzi prietenul care ți-a fost alături atâta vreme, zi și noapte, în care păstrezi toate amintirile tale cu familia, el care e cu tine și când ești vesel și când ești trist, care a semnat certificat de garanție pe minim doi ani și acum e gata să nu își țină promisiunea?
 Era în garanție dar se îmbolnăvise din cauza mea așa că nu aveam ce căuta cu el la service-ul autorizat. Mi l-ar fi reparat dar la ei toate componentele și accesoriile pentru laptop sunt foarte scumpe. Făcea mereu febră. Nici nu aveam să îl folosesc două ore că deja scuipa flăcări. Un laptop care se încălzește atâta de tare, normal că nu mai muncește cum trebuie, oricâți rami sau giga ar avea el. Avea și stări de somnolență: nici nu îi scoteam bine încărcătorul, că în maxim jumătate de oră, deja se întuneca și se băga la somn. Tot din vina mea: zile întregi îl țineam cu mufa încărcătorului conectată continuu. După alte câteva zile, a început să hârâie laptop-ul meu din toți plămânii și, în încercarea de a curată tastele printre care mai băgasem câte o fărâmă de covrig, s-a ales și cu un handicap fizic, două taste rupte.
 Eram speriată, nu îmi doream să îl pierd. Nici nu aveam bani de laptop nou dar nici nu vroiam unul nou pentru că are o configurație destul de bună și a costat mult. Norocul meu a fost că am găsit un site cu baterii, tastaturi, coolere și alte produse necesare laptop-urilor. De acolo am cumpărat câteva produse care mi-au pus laptop-ul pe picioare. Contra somnolenței manifestată prin închiderea rapidă, odată deconectat de la încărcător, i-am administrat o baterie nouă, pe care am găsit-o pe site la reducere, o baterie de laptop din materiale de calitate superioară, perfect compatibilă cu originalul, menită să îndeplinească sau chiar să depășească specificațiile unei baterii originale. Nu știam exact cât ar ține acea baterie așa că am apelat la seriviciul de asistență online prin yahoo messenger. Operatorul mi-a spus că sub poza produsului, găsesc un link pe care îmi arată cât ar trebuie să țină bateria, pe o anumită configurație, cu un anumit sistem de operare, în funcție de ce aplicații rulez pe el. Am comandat bateria pentru laptopul meu, știind că are garanție și că dacă nu sunt mulțumită de ea o pot returna și îmi voi primi banii înapoi. N-a fost nevoie de asa ceva.
 Contra febrei, i-am cumpărat un cooler pentru laptop ieftin, un cooler din acela extern care joacă rol și de suport. Pe lângă faptul că acum nu se mai încinge, am și avantajul că stă bine fixat în suport și într-o poziție mult mai bună pentru ochișorii mei. Îmi place că are 5 nivele de înălțime și îl pot folosi atât pe birou că și în pat fără să mă doară mâinile pentru că le ridic prea sus datorită înălțimii suportului cooler. Sunt mulțumită de acest cooler, are un aspect plăcut e modern și util, e silențios și își face bine treabă, răcește laptop-ul. Am dat uitării febra!
 Rămăsese problemă tastelor. Isi pierduse tastele H și P. Nu cred ca ii place cuiva un laptop cu tastele rupte. Era urât și din punct de vedere al aspectului să văd de fiecare date două pete albe în tastatura laptopului dar mai ales enervant, ca blogger și ca persoană care folosește cel mai mult laptop-ul pentru editare și tehnoredactare, să stai cu tastatura știrbită. Odată montată tastatura nouă, am remarcat încă o data că nu am făcut o greșeală investind în aceste câteva accesorii și piese pentru laptop, pentru că în rest nu avea alte defecte. Arată că nou cu  tastatura pentru laptop proaspăt achiziționată.
 Recomand oricui să apeleze la Laptop Direct pentru tratamente potrivite pentru laptop-uri bolnave. Un plasture cu un cooler extern pentru laptop, și un transplant de baterie și de tastatură, redau viață laptop-ului pe care îl credeai pierdut. Cu 400 de lei mi-am cumpărat  baterie laptop, tastatură laptop și cooler laptop,
l-am făcut să arate bine și să fie perfect funcțional. La transport nu am plătit nimic. Am primit produsele chiar a două zi și mi-am regăsit bucuria de a-mi petrece timpul cu un laptop care nu se încinge, nu tușește și nu se închide brusc.  Era păcat să renunț la el și să dau o căruță de bani pe un laptop nou, mai ales că un laptop cu aceeași configurație ar fi fost de 8-9 ori mai scump decât prețul plătit pe accesoriile cumpărate. Acum va scriu de pe Acerul meu perfect revigorat. Mai avem în plan un upgrade prin montare de SSD și suntem gata!Am ochit deja un SSD laptop pe Laptop Direct.ro, la preț redus cu transport gratuit. Ne auzim curând, mai rapizi și mai voioși!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares