Kolok – bijuterii cu pietre semiprețioase contra anxietății

bijuterii piele sensibilă
 Ne plac bijuteriile. Simțim că ne îmbracă și ne dau încredere în noi. Sunt semn de bunăstare și ne sporesc feminitatea. M-au plăcut bijuteriile dintotdeauna. Prin anul doi de facultate, m-am pomenit din senin cu o alergie la metale. De atunci, nu am mai putut purta bijuterii din argint. Duceam dorul zăngănitului de cercei și al jocului cu inele. Astăzi nu le mai simt lipsa. Am descoperit aceste bijuterii din pietre semipretioase Kolok(click sa le vezi!). Povestea primei mele întâlniri cu bijuteriile din pietre semiprețioase, e una interesantă.
 Eram în ultimul an de facultate, când niște atacuri de panică au început să se țină scai de mine. Simptomele ciudate, diagnosticul greșit, stări inexplicabile de rău au făcut loc fricii de a mai ieși din casă. Pot să va spun, fără să îmi fie rușine, că, vreme de 4 ani, am stat izolată în casă. Nu ieșeam nici măcar cu soțul meu. Disperată, m-am prezentat la psihiatru și am început un tratament. Mi s-a recomandat mersul la psiholog dar nu aveam bani. În așteptare la cabinet, pentru rețeta lunară, am surprins o discuție între două doamne despre cum o ajutase cristalo-terapia pe una dintre ele să depășească niște stări dubioase. Îi povestea că a mers la un terapeut care, de cum i-a văzut culoarea coralului de la gât, i-a spus că este anemică. Discuția a fost lungă dar mie atâta mi-a rămas în cap: că femeia se trata cu pietre semiprețioase. Asta și colierul cu piatră mare verde de la gâtul ei. Mi-am dat seamă că nu mă gândisem niciodată să optez pentru bijuterii din pietre semiprețioase naturale, nici măcar ca simple accesorii și podoabe.
 Știți că mie îmi place să mă consult cu google în materie de orice. Ajunsă acasă, am început să răscolesc internetul în căutare de materiale despre puterea vindecătoarea a pietrelor semiprețioase. M-am lămurit rapid că doamna nu era nebună și că într-adevăr, studiile moderne pe cristale și pietre, susțin aceleași teorii ale științelor vechi ezoterice, conform cărora, dincolo de rolul de podoabă, o piatră semipretioasa are și rol purificator și vindecător. În perioada marilor epidemii,  vasele de aur și de argint erau cheia sănătății pentru că purificau și sterilizau apa. Până și fenomenele din Triunghiul Bermudelor sunt puse, de unii cercetători, pe seama unor cristale de pe fundul apei, care emit radiații puternice și produc teleportări.
 O vreme, ne-am îndepărtat mult de natură. Acum căutăm să ne întoarcem la ea. Pietrele semiprețioase despre care vă vorbesc, sunt daruri ale naturii. Nu m-am dus la terapeut ca să mi le aplice conform unei hărți energetice ci am început să port pietrele semiprețioase sub formă de bijuterii. Pietrele semiprețioase nu sunt scumpe dar devin neprețuite atunci când îți influențează în mod pozitiv starea fizică și psihică. Port bijuterii cu pietre zilnic: inele, brățări, cercei, coliere. Problema mea cea mai mare fiind stările anxioase și atacurile de panică, port bijuterii care lucrează pe acest segment. Indiferent de mărime, formă și culoare, fiecare piatră prețioasă sau semiprețioasă, e creată de natură cu un scop. Cel mai important e să fie cât mai puțin prelucrată pentru a păstra în ea toată seva și energia pământului. Am căutat multă vreme până să găsesc bijuterii cu pietre cât mai naturale, cu certificat de autenticitate și, într-un final, le-am găsit pe Kolok.ro. M-a amuzat teribil observația unei doamne care spunea că bijuteriile primite aveau culoare diferită față de cele din poză și nici nu erau finisate la fel. Eu tocmai asta căutam. Pietre prețioase în stare cât mai naturală, cât mai puțin șlefuite, trecute prin mâini care știu să le aprecieze valoarea, că doar de asta s-au apucat de făurit podoabe din pietre și nu din mărgele de plastic.
 Primul meu colier din pietre prețioase l-am ales instinctiv. Cred că asta e marea calitate a cristalelor. Dacă rezonează cu tine, te cheamă și dacă le asculți chemarea, își revarsă asupra ta toată energia pozitivă care te-a și atras inițial la ele. Alesesem un colier cu jasp verde. Mă chemase. Apoi am aflat de ce. Pentru că aveam nevoie de el. Acum știu că pietrele prețioase verzi precum jaspul, agata, malachitul sau smaraldul, influențează în mod pozitiv sistemul nervos, induc o stare de calm și de bine, de liniște. Liniștea îmi lipsea mult. O bijuterie din ambră, mă ferește de stres, pur și simplu parcă îl ține la distanță. Azuritul și aveturinul favorizează meditația iar agata mă reechilibrează psihic și mă ajută să trec peste frici și anxietăți. Cuarțul roșu și roz te ajută să lupți cu neîncrederea. Lapislazuli, una dintre pietrele semiprețioase cu cele mai puternice efecte terapeutice, alungă negativismul. Opalul îți insuflă curaj și încredere și, pus sub pernă, chiar alungă coșmarurile. Pirita lungă anxietate și safirul influențează în mod pozitiv procesele hormonale care au un cuvânt greu de spus în apariția stărilor de anxietate și a atacurilor de panică. Toate aceste pietre semiprețioase îmi fac bine. Sunt aliatele mele în lupta contra anxietății. Nu sunt talismane. Talismanele au puterea pe care le-o dai tu. Dacă tu nu crezi în ele, nu nici un efect terapeutic. Pietrele, însă, au puteri în sine. Radiază din ele, fie că ești conștient de asta sau nu. Port zilnic un colier cu piatră de jasp, o brățara cu agate și jasp, cercei cu lapislazuli sau un inel cu piatră de opal. Poate chiar le combin, în funcție de ce simt și cum se asortează cu hainele mele. Bijuteriile mele din pietre semiprețioase, îmi dau culoare la exterior dar îmi colorează și sufletul și psihicul care nu mai vede totul în griuri anxioase.
bratara cu agate si jasp
cercei cu lapislazuli
colier cu piatra de jasp
inel cu piatra de opal
 Știu că mulți suferiți de anxietate și aveți atacuri de panică. Nu va spun că efectele vindecătoare ale pietrelor înlocuiesc mersul la medic, ci doar că va pot ajuta foarte mult prin energia pe care o revarsă asupra voastră, prin lupta lor cu energiile negative pe care le vor ține la distanță, formând un scut protector în jurul vostru. Scopul nostru e să ieșim învingători în lupta cu frica iar aceste bijuterii din pietre semipretioase(vezi aici bijuterii cu pietrele semipretioase care te pot ajuta) sunt mai mult decât podoabe, sunt adevărate tratamente naturale. Intră în joc: alege instinctiv un inel sau o pereche de cercei din pietre semiprețioase, vezi din ce piatră e, caută apoi să vezi pentru ce afecțiuni e recomandată și ai să vezi că organismul tău a transmis ochilor să ia ce are el nevoie!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares