Karla – rochie Adele

rochii karla
Am asteptat-o ceva timp si a venit. Rochia mea de la Karla.ro, rochia Adele. Mi-am dorit-o pentru a o darui unei persoane dragi si am asteptat-o cu emotie pentru ca dupa ultimul articol, o persoana imi daduse un link unde gasisem foarte multe pareri negative despre produsele lor. Eu pot sa bag acum mana in foc ca produsele sunt foarte bune. Pentru preturile la care puteti achizitiona rochiile de pe site, eu spun ca si materialul si finisajele sunt mai mult decat ok.
Rochia din imagine este rochia Adele, pe care o poate avea oricine la pretul de 49,99 lei. Am sucit-o pe toate partile si eu si mama care a lucrat in confectii. Nu a gasit vreo ata lasata atarnand sau vreun defect vizibil. Este foarte de efect priin contrastul alb-negru. Materialul  este poliester dar este un poliester fin si subtirel, numai bun pentru vremea de afara. Lungimea de 100 de cm, o face sa vina undeva imediat sub genunchiul unei persoane de 1,60 cm, adica e foarte purtabila de catre doamne in toata firea (aviz celor care spuneam ca rochiile Karla sunt doar pentru pustoiace care poarta scurt si decoltat). Dantela nu este transparenta avand captuseala, masura de potriveste foarte bine, eu am luat masura M pentru cineva care poarta masura asta si i-a venit perfect pe talie. Fermoarul, chiar ma uitam ca la modelul expus pe site, fermoarul este foarte vizibil. Dar la rochia primita nu se vede aproape deloc, fiind foarte bine ascuns.
Amplitudinea nu este foarte mare, deci nu e genul care te face sa pari gogosar, din contra se aseaza foarte bine si e foarte feminina. Eu cam atata ma pricep sa va spun. Dava aveti intrebari, va stau la dispozitie!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares