Invitatii de nunta pe care nu le poti refuza

Invitatii de nunta
Nici n-a trecut bine o nunta ca ma pregatesc deja de alta. Nuntile sunt prilej de veselie si de spargere a monotoniei cotidiene asa ca nu ai cum sa refuzi o invitatie primita pentru nunta. Mai ales cand invitatia arata intr-un mare fel,  prevestind un eveniment atent organizat de la care nu poti lipsi. O astfel de invitatie de nunta am primit si eu pentru petrecerea de nunta a unor prieteni din copilarie. O invitatie care arata asa, atat de draguta si haioasa, mi-a spus din start ca ne vom distra pe cinste. Mereu cand primesc invitatii, imi place sa le analizez pentru ca sunt alese de cei doi miri, in acord cu starea si sentimentele lor si trasmit in mod sigur idei despre cum au organizat nunta.
Invitatii nunta – Deluxe-Cards.ro
Invitatia de data trecuta a fost neagra si foarte eleganta si mi-am dat seama ca si nunta va fi una in stil elegant ceva mai sobru, am incercat sa ma imbrac ca atare si nu am gresit pentru ca intr-adevar a fost un local de maxima eleganta cu muzica ceva mai stilata. Am curaj sa bag mana in foc, privind aceasta invitatie la nunta, ca de data asta vom avea o petrecere foarte jucausa, cu antren si voie buna. Musai sa imi iau balerinii la pachet ca sigur se lasa cu dans pana dimineata. Doi miri intr-o masina de epoca, nu poza ci desen colorat, au venit intr-un plic mov si iti spun ca nu e genul de petrecere scortoasa la care trebuie mai degraba sa fii atent cu ce mana iei paharul de vin, ci o intalnire vesela intre prieteni care vin sa se bucure ca doi oameni au spus „DA”. Va fi genul de nunta la care ma voi simti relaxata si ma voi distra fara teama ca cineva imi analizeaza un pas gresit facut pe ringul de dans sau vreun cot pus din greseala pe masa. O invitatie pe care o accept cu mare placere si abia astept sa vad daca am intuit bine caracterul petrecerii.
Cand ma voi marita, si eu voi alege o astfel de invitatie haioasa. Tu pentru ce model de invitatie de nunta ai opta: eleganta, haioasa, cu inimioare, cu fundite, in plic, fara plic, dubla, simpla, papirus?
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares