In cautare de web hosting

gazduire web blog
Cand am decis sa imi fac un blog, habar aveam cum se face si cat ma costa. De mai bine de trei ani, lucrez pe blogspot si as minti sa spun ca am avut vreo problema pana acum. Avantajul e ca e gratuit, insa, ceea ce a patit o colega de-a mea m-a cam pus pe ganduri. Se pare ca cineva i-a raportat blogul, sau ceva de genul si acesta i-a fost inchis. Nu ii daduse niciodata prin cap sa isi salveze articolele si a pierdut tot. Adresa blogului si toata munca ei de trei ani.
Web hosting Gazduire.ro
Eu nu pot lasa sa se intample asta. Am intrebat persoane care se pricep si mi-au spus ca cea mai buna solutie este sa imi iau domeniu propriu, adica nu o sa mai fiu pe subdomeniu blogspot, o sa am propriul meu site cu ce extensie o sa imi cumpar eu .ro sau .com iar gazduirea nu se va mai ocupa de ea Google gratuit ca sa aibe dreptul sa faca ce vrea cu munca mea. Investesc ceva, ce e drept dar nu e asa scump. Si merita. Decat sa pierd aratea ore de munca, mai bine platesc un pret mic si imi cumpar domeniu si web hosting de la o firma serioasa.
Mai mult decat atat, e vorba si despre calitatea serviciilor pentru ca acum blogul se misca foarte incet. Odata cu trecerea la gazduire platita pe domeniu propriu, se va incarca mult mai repede, voi fi sigura ca site-ul este mereu vizibil si va fi si protejat de atacurile hackerilor. La inceput m-am temut ca va fi complicat dar asa cum am invatat sa lucrez pana acum pe blog, voi invata si acolo, plus ca prietenul meu m-a ajutat sa aleg un furnizor de web hosting foarte bun si cu experienta care asigura si suport tehnic de care eu sigur voi avea nevoie. Prima data, era sa fac o greseala, sa aleg o firma unde era mai ieftina gazduirea. Cand, insa am cercetat putin, am aflat ca multa lumea era nemultumita pentru ca nu oferau hosting de calitate ci doar ieftin. Site-urile gazduite cadeau deseori. Absenta din online, inseamna pierdere de vizite, pierdere de bani, de eventuale colaborari.
Mi-am ales un pachet de web hosting nu foarte scump dar cu spatiu suficient de stocare pe server si cu protectie site pentru ca eu nu ma pricep la asta dar cei care furnizeaza servicii de gazduire, sunt profesionisti si ma pot ajuta sa imi protejez munca. Si, un alt argument important este ca imi va creste credibilitate in fata colaboratorilor si sponsorilor pentru ca un om care pune pret pe munca lui si investeste in asta, denota seriozitate fata de proiect. Odata cu web hostingul, voi avea acces si la o adresa de mail personalizata ceea ce da foarte bine! Sper sa ma descurc cu mutarea de pe web hosting gratuit pe gazduire platita.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares