Danone ramane delicios dar e mai prietenos

iaurt oikos
N-as sti sa va spun exact cand am facut cunostinta cu Danone, pe undeva prin liceu. Tocmai in perioada aia ma apucase si febra slabitului si, seara, era singurul aliment pe care il consumam fara teama de calorii si imi si placea. Dupa o vreme ma saturasem. Aveam senzatia ca nu mai imi place iaurtul. Mama zicea ca e la fel eu o tineam pe a mea. Cand a aparut Activia am trecut pe Activia si, tocmai cand le ziceam alor mei ca uite domne’ asta e mai bun decat Danone, vad ca tot de la ei era. La fel a fost cu Actimelul, cu Casa Buna si cu Oikos. Toate erau de la Danone si toate imi placeau. Danone a implinit ieri, pe 15 mai, 15 ani de cand are grija de burtica mea.
Am intrat sa le urez la multi ani si am dat peste un site nou, vesel, mult mai viu decat precedentul. Eu nu prea pricep la web design, stiu doar daca imi place aspectul unei pagini din mediul online sau nu. Asta imi place. In primul rand pentru ca se incarca repede, aproape instant. Dincolo de un site de prezentare cum au toti producatorii, am gasit mult mai mult. Daca unii se multumesc sa insire sute de pagini despre cat de bune sunt produsele lor, aici am gasit o echipa care e dispusa sa comunice in adevaratul sens al cuvantului. Nu ti se toarna informatie seaca ci s-a creat o sectiune speciala Deschide Danone, in care poti afla raspunsuri la intrebari despre produse pe care si tu ti le-ai pus in sinea ta dar pana azi nu ai avut pe cine sa intrebi despre ele. O companie deschisa catre comunicare, ce nu se teme de intrebari incomode si e pregatita sa dea raspunsuri pertinenete si sustinute cu fapte si documente, e genul de companie careia simt ca nu ii dau banuti degeaba. Increderea mi-o castigasera de la precendenta campanie, cand prin intermediul bloggerilor care au mers pe Drumul laptelui, am aflat o multime de lucruri despre cum se colecteaza, transporta, produc, prelucreaza, ambaleaza si depoziteaza produsele care nu imi lipsesc din frigider.

Transparenta e la tot pasul. Iaurtul e umanizat si prietenos. Am facut cunostinta cu oameni din toate departamentele fabricii Danone si chiar cu fermierii de la care provine laptele. Toate, in mod virtual prin intermediul noului site Danone. Stiti momentul ala in care un coleg venea la scoala si iti spunea ca lui i-a luat maica-sa nu stiu ce joc dar cand te invita la el iti spunea ca i l-a ascuns? Danone nu face asa. Stiai ca Danone te invita si la el acasa sa-ti arate cum si cu ce se joaca el? Intra pe site, cauta in josul paginii sectiunea Vino acasa la Danone si completeaza formularul de inscriere. Cat mai curand, vei putea da o raita prin fabrica sa vezi exact conditiile de fabricare si ambalare ale produselor pe care tu si cei mici le savurati zilnic, fie ca e vorba de un iart cu fructe la micul dejun, de o smantanica insotita de mamaliguta sau de o prajitura cu iaurt cremos.

Si, daca dupa toate astea inca iti mai pui intrebari daca Danone chiar merita sa fie lider, iti spun eu ca oamenii care se implica si in chestii care nu tin doar de cifre de afaceri, da merita! Danone se implica in sanatatea noastra atat cu sfaturi dar si activ, sprijinind financiar proiecte care au ca finalitate dezvoltarea comunitatii, sanatatea copiilor, protejarea mediului, sustinerea tinerelor talente. Imi place ca oamenii sunt sinceri si nu iti promit ca daca mananci un Danone pe zi slabesti, te faci zana din povesti si o sa fii vesnic fericit. Imi plac oamenii care nu isi supraestimeaza produsele si ma lasa pe mine sa le descopar. Tocmai pentru ca le-am descoperit singura, pot sa le laud eu dar nu prin vorbe ci prin consum. Apropo, prin acest articol eu nu incerc sa va trimit acum la magazin sa cumparati iaurt Danone. Doar va invit sa va relaxati putin urmarind macar online drumul laptelui, sa vedeti ce intrebari au oamenii referitoare la produse si companie si care sunt raspunsurile, sa vedeti in ce proiecte s-a implicat activ compania si sa vezi ce poate face iaurtul bun pentru tine.
Ce as adauga eu in plus site-ului Danone? Doua chestii: o sectiune de tur virtual pentru cei mai lenesi care vor totusi sa vada o parte din fabrica, din aparatura si mecanism si o sectiune speciala pentru mine si cei care vor sa slabeasca. Mi-ar placea sa vad pe site idei de meniuri bazate pe iaurturi, meniuri construite de nutritionisti, menite sa ne ajute sa slabim si sa ne simtim bine mai ales acum ca ne pregatim de vara si vara iaurtul e ideal. E racoritor, usor, hranitor. Stiu ca nu o sa arat vreodata ca Shakira dar macar sa ma simt mai bine.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares