Cum îmi protejez casa și curtea de hoți?

sistem-supraveghere-cu-2-camere-video-de-exterior
 Locuiesc la curte de mai bine de douăzeci de ani. Avem o curte mai mare în care sunt trei construcții, locuim aici trei familii. La poartă, tot atâtea mașini, rămase parcate fără apărare, au suferit de mai multe ori „abuzuri” de tipul: furat ștergătoare, spart anvelope, uși forțate, zgârieturi și chiar un geam spart fără nici un motiv pentru că nu era nimic de furat acolo. Când cu geamul spart și cu bateria furată, am văzut că poliția nu că nu a găsit vinovații dar nici nu cred că s-a obosit să caute măcar. Am rămas cu pagubele.  Asta nu s-ar fi întâmplat dacă am fi avut montate camere de supraveghere.
 Credeți că din curți nu se fură? Nu mai târziu de vara trecută, ne-am trezit fără două scaune noi de pe terasă, un șezlong și o bicicletă. Nici nu avea sens să mai mergem la poliție că nu interesează pe nimeni de bunurile noastre. De asta, am decis să ne intereseze pe noi. Un Casco e scump și trebuie plătit an de an. Asigurarea bunurilor din locuința nu e nici ea ieftină. Așa am ajuns să căutăm soluții ieftine și de lungă durată pentru supravegherea și protejarea curții și a mașinilor pe care, din lipsă de spațiu, le ținem pe trotuar în fața curții. Treaba cu alarma la mașină deja nu mai ține pentru că dacă cineva vine și îți sparge un geam, degeaba mai urlă alarma că infractorul fuge rapid și nu știi cine a făcut asta.

Cauta aici cele mai bune sisteme anti-efractie si supraveghere! Click sa vezi preturile!

 Pază bună trece primejdia rea. Asta ne-am spus și am pus bani toți și am cumpărat un sistem de supraveghere exterior cu două camere. Le-am montat în așa fel încât să fie supravegheată toată zona din fața curții, să fie ochit orice intrus care încearcă să facă ceva la mașină sau chiar să escaladeze zidul și poarta în încercarea de a ajunge în curte sau pe terasă să fure ceva. Nu mă pricep la date tehnice să va explic prea multe. Cert e că cele două camere, odată montate, urmăresc toată mișcarea și transmisia imaginilor poate fi urmărită live inclusiv pe smartphone. Nu prea folosim această funcție dar suntem liniștiți pentru că știm că dacă se mai întâmplă ceva cu una din mașini, imaginile cu vinovatul vor fi surprinse și înregistrate și atunci nu vom mai plăti din buzunar pagubele. Mai ales că am pus toate trei familiile bani, am ieșit foarte ieftin cu sistemul de supraveghere nou, cu garanție și tot ce ne trebuia. Montajul l-a făcut soțul meu pentru că are ceva pregătire pe electronică și electrică auto și i-a fost simplu având manualul cu instrucțiuni.
sistem-alarma-antiefractie-Cerber-c52_7
 Poarta nu ar fi singura cale de acces pentru hoți și ne-am gândit la posibilitatea că ei să pătrundă pe proprietate venind din curțile vecine. In scurt timp vom pune niște senzori de mișcare. Eu și soțul meu, fiind mult timp plecați de acasă, am montat și un sistem de alarmă anti-efracție. Mereu când plecam de acasă la job sau în vacanță, stăteam cu grijă să nu ne dispară ceva de prin casă. Puteau să nici nu fie hoți din exterior, puteau fi „prieteni” de-ai vărului meu, pe care îi mai aduce la câte o bere și iau seama la ce s-ar putea „împrumuta”. Cred că nici un om nu ar fi așa nebun să nu fugă când începe să urle sirena de la alarmă. Anul ăsta, putem să stăm liniștiti în vacanță pentru că sistemul de supraveghere exterior și sistemul de alarmă ne vor proteja căsuța și bunurile din ea, achiziționate cu mari eforturi. Tocmai pentru că știm că nu am avea bani să ne cumpărăm o mașină nouă sau plasmă nouă dacă pe astea ni le fură cineva, am investit în protejarea lor.
 Supravegherea locuinței nu mai e de mult un lux ci o necesitate pe care ne-o putem permite, fiind o investiție sigură și pe termen lung în protejarea casei și a anexelor. Dai 500-600 de lei și știi că ai casa și munca ta de ani de zile asigurate atunci când ești la lucru sau în vacanță. Dacă vreun eventual hoț din zona mea citește această postare, ar trebui să șteargă din carnețel adresa mea pentru că cele două camere de supraveghere și alarma din locuința, îi vor afecta calitatea de om liber! M-am aliat cu Spy-shop.ro

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Eu stau la casa si la insistentele unui prieten am apelat la o firma de paza si protectie. Primul lucru pe care l-au facut a fost sa instaleze un sistem de securitate monitorizat. Pana acum sunt multumit. Costurile sa stiti ca nu sunt asa de mari. De fapt sunt mai mult decat decente si sa stiti ca nu ma dau banii afara din casa

    1. Nu ma pot pronunta pentru ca nu am incercat un astfel de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares