Cauti rochii office? Le gasesti pe Karla.ro

Esti in cautarea unui job si cauti tinute potrivite pentru asa ceva, care sa fie cartea ta de vizita? Ai gasit deja un loc de munca bun la birou si ai nevoie de haine office in garderoba? Nu uita ca esti femeie si ca nimic nu iti poate veni mai bine ca o rochie. Stiu ca ti-e frica de culori, sa nu fie prea tari, sa nu fie prea multe; asa ajungi mereu sa porti doar negru de parca fiecare zi ar o noua inmormantare. Daca nu vrei culoare, macar arunca o pata mare alba peste tot negrul anost si obtine niste tinute mai vesele si mai dragute!
Ce ai zice de niste rochii ofiice alb-negru? Am gasit cateva modele de rochii office pe Karla.ro ieftine si foarte moderne. Fix cum ne plac noua: rochii simple si elegante, potrivite pentru o zi de munca la birou. Respecta ideea de office intru-totul: sunt suficient de lungi fara a parea ca mergem la biserica imbracate in ele, decolteul e cuminte, culorile merg pe combinatia alb-negru care nu oboseste ochiul. Asocierea de negru si alb a facut furori pe multe podiumuri, pentru ca e cea mai eleganta combinatie posibila.
O rochie eleganta alba cu insertii si aplicatii din dantela neagra pretioasa nu va da niciodata gres. Emani eleganta si impui respect. O rochie cuminte dar nu banala, care se poate purta fara grija la job pentru ca dantela din partea de sus este captusita, nu e transparenta.
A cerut cineva rochie office din voal negru? Avem. Are fusta ampla si de lungime medie iar in partea de sus este alba cu manecute scurte, cu un decolteu foarte mic semi-deschis. Stiu ca te feresti de banalul alb sus – negru jos dar Karla s-a jucat frumos si a pus tivuri negre la manecute si gat, dand o nota fresh rochiei.
Ramanem in alb si negru dar ne jucam mai departe in asa fel incat sa nu plictisim si sa ne plictisim pe noi insene cu tinute banale. Cine zice ca in alb si negru nu poti fi interesanta si nu poti atrage priviri admirative? Ce zici de aceasta rochie office cu joc de dungulite. Mai groase, mai subtiri, orizontale sau oblice, dungile sunt in acelasi timp clasice si sexy.
Albul si negrul isi dau mana sezonul asta in toate colectiile caselor de moda. Tu poti fi la moda cu rochiile office ieftine de mai sus. Albul e perfectiune, negrul e eleganta si autoritate. O femei de succes are nevoie de toate trei. Chiar daca nu porti masura S sau M, acum poti fi eleganta pentru ca pe Karla gasesti rochii pana la masura 50.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Cristina
    • 23/08/2016
    Răspunde

    Prima rochita mi se pare foarte frumoasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares