Am cele mai frumoase bijuterii pentru nuntă

 Eu nu prea sunt genul elegant în materie de vestimentație și, prin urmare, nici în domeniul bijuteriilor. Însă, există în viața noastră evenimente, în care dress-code-ul e clar din momentul în care primești invitația. O nuntă ar fi un astfel de eveniment. Nu pot merge la petrecerea de nuntă a unor oameni, îmbrăcată în jeans. Se cere o ținută elegantă, feminină, însoțită  de bijuterii potrivite.  La finalul lunii mai, am nunta vărului meu în agendă. De două luni caut rochie. M-am hotărât greu dar a găsit-o. Mă gândeam că dacă îmi ia două luni să aleg și bijuteriile pentru nuntă, ar fi cazul să îi anunț să mai amâne evenimentul.
 Nu mai este nevoie de amânare, am găsit ceea ce am nevoie. Rochia arată așa cum se vede în poză. Albă cu partea de sus din material sclipicios argintiu, cu un umăr gol. Poate e, poate nu e, eu am considerat-o potrivită pentru mine și mi se pare cât de cât elegantă fără a fi incomodă. Am pornit în căutare de bijuterii și de data asta am avut noroc pentru că am găsit rapid ceea ce căutam, și anume, bijuterii de calitate, din argint, cu aspect deosebit. Pentru mine, calitatea bijuteriilor contează foarte mult. Niciodată nu o să mă vezi cumpărând un set de bijuterii colier, brățara, cercei, din material ieftin doar ca să am setul complet. Prefer să îmi cumpăr doar cerceii sau doar brățara dar să fie bijuterii din argint cu pietre pretioase si semipretioase. De ce? Pentru că așa știu că am bijuterii pe care le pot purta și peste un an sau doi, care nu se demodează, nu se strică. Calitatea e parte din frumusețea bijuteriilor pe care o femeie le poartă iar bijuteriile ne împrumută din frumusețea și strălucirea lor.
 Mi-am dorit culoare în bijuteriile alese pentru nuntă. Sunt o mare fană a granatului ca și piatră semipretioasa și m-am gândit că ar fi potrivite niște bijuterii din argint cu pietre de granat. Cerceii i-am vrut micuți, să emane finețe și stil în același timp și i-am găsit, zic eu. Sunt eleganți și îmi dau prețiozitatea de care am nevoie la acest eveniment. Sunt rafinați, bine finisați cu pietre veritabile de 2.1 carate. Au și sistem de închidere foarte bun care va rezista în timp. Sunt pietre mici de granat, prinse în argint 925 de cea mai bună calitate, lucru susținut de certificatul de garanție și autenticitate.
V-ați prins deja că îmi plac bijuteriile simple, nu? Simplu și elegant mi se pare și acest pandantiv, din ce altceva dacă nu din argint și granat? Ador argintul placat cu rodiu mai ales când e folosit pentru bijuterii finuțe pe care le pot purta fără grijă și la nuntă dar și la o ținută de zi casual-elegantă. Pentru unii, poate părea prea mult și colier, rochița fiind destul de sclipicioasa dar, eu cred că un lanț din argint de doar 1 mm grosime și trei pietricele superbe, cea mai mare având 5 mm diametru, nu fac rău nimănui. Mai ales dacă vin să sporească nota de eleganță a ținutei .
Nu-mi plac degetele goale și am optat și pentru un inel din argint cu piatră semipretioasa de granat veritabil. La nuntă o să îmi tot arăt mâinile când ciocnesc un pahar sau servesc un preparat așa că, inclusiv inelul de pe mână, trebuie să spună despre mine că sunt frumoasă, ca și restul bijuteriilor alese. E o seară în care trebuie să mă simt frumoasă și prețioasă și să eman eleganță și feminitate. Pot obține și spori efectul acesta cu ajutorul bijuteriilor din argint alese? Rămâne de văzut. Voi cu ce ați purta aceste bijuterii superbe cu pietre semiprețioase de granat roșu?

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares