Vine vremea bicicletelor

bicicleta roz fete
Chiar daca un week-end vremea nu a fost tocmai de primavara, meteorologii au vesti bune. De maine vremea se indreapta asa ca o sa dam navala in parc pentru ca mai ales cei mici s-au plictisit deja in casa. Cea mica ma roaga de multa vreme sa ii cumpar bicicleta si am tot amanat. Acum am de gand sa ii cumpar bicicleta pentru ca am gasit un site cu biciclete second hand, cu modele foarte frumoase si de calitate.
O sa ii cumpar si ei o bicicleta pentru copii si o sa iau una si pentru mine ca sa ma plimb si eu cu ea. Oricum trebuie sa o supraveghez si nu imi strica nici mie putina miscare. Am gasit pentru ea aceasta bicicleta roz care stiu sigur ca o sa ii placa. E sic, imi inspira siguranta, are si cosulet roz in fara si sunt sigura ca nu va mai vrea sa se plimbe cu altceva decat cu aceasta bicicleta. E de provenienta germana si stiu ca nemtii pun mare accent pe calitate. Nu caut neaparat o bicicleta ieftina ci o bicicleta care sa nu se rupa in doua zile si care sa imi inspire siguranta. Are si frana si sonerie si cred ca se pot monta si roti ajutatoare. Oricum, o sa sun la BikeArena sa ma interesez pentru ca sunt hotarata sa o cumpar.
Am gasit si pentru mine o bicicleta gri de oras, tot din Germania. Nu ma deranjeaza nici daca e bicicleta second hand pentru ca arata foarte bine si este si pliabila ceea ce ideal pentru noi care nu avem atat de mult spatiu. Mereu mi-au placut bicicletele compacte de oras si sunt incantata ca de acum pot sa ma plimb bucurandu-ma de natura, impreuna cu pitica mea, fiecare cu bicicleta ei.
Cumparati-va si voi biciclete noi sau second-hand si iesiti la aer! Va tonifiati muschii si tineti depresia departe!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares