Vara asta sunt The ONE cu Oriflame

fond de ten Oriflame
Ca femeie, folosesc multe cosmetice si caut intotdeauna, produse bune dar si la preturi bune. Nu imi permit nici produse de sute de lei pe luna dar nici nu risc sa pun pe fata un machiaj no-name, ieftin si prost mai ales ca am un ten sensibil. Am cateva firme de la care imi cumpar cosmeticele si produsele destinate machiajului si nu voi renunta niciodata la ele.
Experienta mea cu Oriflame a inceput cu un fond de ten, acum vreo 10 ani. A fost primul fond de ten la care am nimerit nuanta din prima, care simteam ca nu imi incarca fata si nu ma facea sa ma simt de parca as fi zugravita. Urasc si la TV cand vad cate o persoana pe fata careia se vede tencuiala prea incarcata si care nu rezoneaza cu tenul ei. Nu sunt genul care se machiaza prea mult, poate nici nu stiu sa o fac cum trebuie. Dar atunci cand plec nu pot sa ies fara fond de ten, rimel si luciu de buze. Cam asta inseamna la mine un machiaj de zi, pe care sa il fac repede si sa imi dea incredere in mine. Era sa uit de corector. Nici fara el nu pot supravietui pentru ca am cearcane mostenire de familie.
In sprijinul nostru, al celor care nu putem trai fara machiaj de calitate, Oriflame, lanseaza o noua gama de produse. The ONE by Oriflame, ne va ajuta de acum incolo sa aratam si mai bine, la preturi cat se poate accesibile. Eu, ca blogger, am sansa de a testa aceste produse in mod gratuit. Nu termenul „gratuit” e cel care m-a incantat. Daca imi dadeau gratis cine stie ce rujuri si farduri de la o firma de care n-a auzit nimeni, nu aveam nevoie! Dar cum poti sa spui nu testarii produselor de la firma care iti furnizeaza fond de ten si corector, luna de luna de 10 ani? S-au schimbat ambalajele, s-au schimbat denumirile dar calitatea a ramas aceeasi. Vreau sa ele testez si sa va pot spune si voua cum sunt, daca mai e nevoie.
Dincolo de tendintele in materie de culoare, calitatea e mereu la moda. Calitatea produselor de la Oriflame, fie ele produse de machiaj, de ingrijire personala sau parfumuri, nu se demodeaza niciodata. Abia astept sa primesc kit-ul si sa obtin buze stralucitoare si privire intensa cu noile produse The ONE by Oriflame.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • HOSSU CLAUDIA
    • 11/09/2016
    Răspunde

    Oriflame,are sampoane foarte bune http://ro.oriflame.com/products/product?code=23708 imi place foarte mult cum miroase parul nu mai este asa gras.Fondul de ten este minunat sa il folosesti cu placere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares