Tu ce parere ai de creditul online?

credit
Cred ca stiti ca eu am probleme multe. Una dintre ele, o am cu bancile. Ma uit cateodata la televizor si parca nu imi vine sa cred cand aud ca X a falsificat acte si a lua credit in numele lui Y. Nu pot sa imi dau seama cum se intampla asta atat de usor, cand noi ne chinuim de saptamani bune sa obtinem un credit si nu reusim. Motivele: lucreaza doar sotul si eu nu si el nu are vechime suficienta. Si ti se da cu flit. Dupa zile intregi de stat pe drumuri si adunat acte, stat la coada sa vorbesti cu un ofiter de credite, te trezesti ca nu iti poti indeplini visul pentru ca ti se refuza un credit. Si, tocmai cand credeai ca nu mai are sens sa visezi, un amic vine si iti deschide ochii spunandu-ti ca exista varianta credit online.
Nu facusem niciodata asa imprumut si nu stiam cum sta treaba. Ne-am informat putin si am aflat ca e suficient sa completam datele online si vom fi sunati. Normal ca ne-am gandit la costuri dar totul mi se pare destul de clar si la vedere. La banca, una iti spun in fata si alta scrie in foile pe care le semnezi ca primarul si te bucuri ca ai dobanda mai mica dar mai apar nu stiu cate comisioane si costuri ascunse sau dobanzi care variaza in functie de cum adie vantul. Din cate inteleg, acest tip de credit nu presupune nici garant nici garantii materiale, se acorda in lei cu rata fixa. Mai trebuie sa aflu anumite lucruri dar mie imi suna bine mai ales ca am nevoie de banii aceia si altii au refuzat sa ne crediteze. Voi ce parere aveti? Ati apelat pana acum la cerere de credit online? Daca da, cum a fost? Daca nu, care a fost motivul pentru care nu ati  recurs la acest tip de credit? Am nevoie de ajutor!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Barbalata Mirela
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Nu, ewu fug de astea. Nici nu vreau sa aud. Pe sotul meu au incecat cu cardul de salariul…o descoperire de cont: aveau o vrajeala in ei incat l-a luat durerea de cap pe al meu 🙂

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      atata vreme cat nu aveti nevoie de el, e si mai bine

    • Stoica claudia
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Nu am facut asa ceva pana acu si nici nu vreau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares