Scap de varu’- se muta in Aviatiei

apartament rate direct la dezvoltator
Cei care urmaresc blogul stiu deja ca in mai am o nunta in familie. Varul meu se insoara. Socrii mari si socrii mici au pus mana de la mana si au stans bani ca sa ii ajute sa se mute la casa lor pentru ca asa e frumos in cazul tinerilor casatoriti, sa locuiasca singurei. Ca zona, vor neaparat ceva in Aviatiei-Baneasa pentru ca e aproape de locurile lor de munca si nu numai din acest motiv. In zonele acestea sunt foarte multe apartamente noi de vanzare, multe obiective turistice si localuri. Normal ca vor dori sa iasa frecvent sa viziteze un muzeu sa un parc, fiind tineri si indragostiti. In zona in care stam noi acum, cel mai apropiat parc e la minim 15 minute de mers cu masina.
Dupa lungi cautari, s-au oprit asupra a doua apartamente din care sa aleaga. Cand au pornit in cautare de vanzari apartamente aviatiei, stiau sigur ca vor o contructie de dupa anul 2000 asa ca s-au bucurat mult cand au gasit un super apartament de vanzare intr-un imobil construit chiar in 2014. Le-ar surade aparatamentul asta pentru ca e foarte spatios si intr-o zona buna a capitalei, cu tot confortul dat de finisajele noi si de calitate. Cautau un apartament stradal, in Aviatiei si au gasit la fix imobilul acesta cu strazile asfaltate, cu loc de parcare inclus, cu lift nou care nu o sa dea rateuri mai ales ca apartamentul e la etajul 5/5. Vederea stradala, centrala proprie, bucataria mare deschisa au fost si ele un plus ale acestui apartament de vanzare si se gandesc serios sa il cumpere pentru ca are si un pret destul de bun pentru zona Aviatiei.

Au apelat la Aisiel. Au vrut sa vada si niste apartamente de vanzare baneasa si s-au indragostit de un apartament foarte spatios cu 3 camere, cu interiorul nou nout, nemobilat. Isi doresc sa il mobileze si sa il personalizeze ei doi, impreuna, sa fie pe gustul lor si sa se ragaseasca in el. Si acest imobil este nou, fiind construit dupa anul 2000. Si Baneasa e o zona foarte bune de locuit si cumparat un apartament, mai ales ca acesta care are acces stradal, intr-o zona cu strazi asfaltate. Un alt plus l-au considerat a fi centrala proprie si locul de parcare pentru ca stim toti ca parcarea e o mare problema in Bucuresti. Totul e in stare perfecta, cu finisaje moderne, usa metalica, termopan de cea mai buna calitate, parchet, aer conditionat. Cel mai probabil vor schimba zugraveala pentru ca lor le plac culorile vesele. 85 de mp suprafata utila,  bucatarie deschisa si doua dormitoare la 148.000 euro sunt foarte bune pentru o familie tanara care vrea sa isi cumpere un apartament in Baneasa.

Indiferent pe care l-ar alege, sunt aproape de magazinele lor preferate cu mobilier, pentru ca vor trebuie sa cumpere mobila pentru aparatamentul lor nou, aproape de mall-ul in care isi vor face cumparaturile si se vor relaxa in week-enduri avand la dispozitie multe locuri dedicate divertismentului si relaxarii. Fiind situate si in zona de nord a Bucurestiului, zonele Aviatiei Baneasa sunt aproape de padure, sunt zone mai putin agitate fata de cum este in centru. Ofertele imobiliare in zonele amintite sunt multe si diverse, alegerea iti apartine si depinde doar de nevoi si de buget. Gasesti apartamente vechi, apartamente noi, vile in ansambluri rezidentiale, la preturi diferite, mobilate sau nemobilate, de cumparat sau inchiriat.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares