Salvata de telefon

sfaturi utilizare telefon pentru a evita accidentele în trafic
Perioada asta dinaintea Pastelui si cea dinaintea Craciunului, mi se par cele mai grele din an. E ordin toata lumea sa execute curatenie generala. Mereu zic sa imi fac dinainte curatenia ca, pe ultima suta de metri, sa fie lejer si mereu aman pana in ultimele doua saptamani. Ma trezesc dimineata fara nici un chef de treaba. Lumea se plimba si eu trebuie sa fac ordine in sifonier, sa mut mobila si sa spal perdele? Pai asta e viata? Hai sa nu exagerez, nu ma apuca depresia pentru atata lucru dar nici chef de treaba nu am.
Unii sunt foarte buni la dat sfaturi. Cica daca iti pui muzica si iti faci o cafea, iti vine cheful. Eu cafea nu beau. Eu sunt cu ciocolata. Daca mananc ciocolata ma ia somnul. Incerc sa pun muzica. Prima melodie nu imi inspira nimic. Abia ma ajuta sa impaturesc doua tricouri. Aleg alta, poate asta o avea efect. Nimic. Ia uite ca de cand muncesc mi s-a facut si foame. Nu, nu ma duc sa mananc. Dar o tigare cred ca m-ar ajuta. Nici asa nu imi vine cheful de facut curat. Dupa vreo ora de chin, schimbat melodii si programe TV parca pofta de munca da semne de viata. Scot repede pilota la aerisit, aspir pe dupa pat si dau perdeaua jos.
Suna telefonul. E prietena mea si are chef de vorba. Ma intreaba daca am treaba. Normal ca nu mai am, mie imi trece repede cheful. Concluzia? Daca simtiti ca va vine cheful de facut curat, inchideti telefonul!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares