Piese auto pentru revizia masinii

Masina nu mai e de mult un lux sau un moft ci a devenit o necesitate. Orice masina necesita o buna intretinere si revizii periodice pentru a o mentine in stare buna si a ne bucura cat mai mult de ea. Si pentru Loganul nostru, se apropie momentul reviziei anuale necesare. Avem nevoie de piesele necesare pentru ca sotul meu nu vrea sa cumpere piese direct de la service-ul la care face revizia pentru ca sunt mai scumpe.
Pe Motorvip am gasit toate piesele auto necesare reviziei pentru Dacia Logan, la preturi foarte bune. Am cumparat un filtru de aer, la pret acceptabil, potrivit pentru Logan 1.4 mpi. Erau si mai ieftine pe site dar sotul meu vrea doar piese auto produse de firme cunoscute pentru ca stie ca sunt de calitate. Asa a ajuns sa aleaga filtrul de aer de la Mann Filter, recunoscut pentru rezistenta si eficienta.Daca acest filtru de aer nu e schimbat la timp, masina poate incepe sa trepideze pe sosea si sa consume mai mult pentry ca motorul nu isi mai primeste portia de aer.
Anul acesta trebuiesc schimbate si placutele de frana. Normal ca, fiind vorba de siguranta noastra in trafic, si de data asta ne-am dorit un producator serios si a ales niste placute de frana produse in Germania. Nu ma pricep foarte bine la asta dar am inteles ca sunt placute de frana ceramice, foarte bune, neventilate cu cate doi senzori de uzura pe osie si acesti senzori sunt foarte importanti.Sistemul de franare trebuie sa fie mereu verificat si pus la punct pentru ca de el depinde viata noastra, deci placutele de frana trebuie sa fie de calitate.
Pe langa filtru de aer si placute de frana, am inteles ca trebuie schimbat si uleiul si filtrul de ulei, ca uleiul pentru Logan, chiar daca nu e o masina pretentioasa, trebuie sa fie totusi de calitate pentru a intretine motorul sanatos cat mai mult timp. Piesele pentru masini sunt mai ieftine sau mai scumpe, in functie de unde le iei. Pe Motorvip insa, la orice piesa gasesti mai multi producatori, astfel ca exista preturi pentru fiecare buzunar, indiferent de masina din dotare. Am cumparat de curand si jante pentru ca e mult mai bine pentru avelope sa stea depozitate montate pe janta.
Acum stiu ca aici gasesc orice piesa auto, pentru diferite marci de masini si ca o pot comanda ca sa o primesc direct acasa in maxim 48 de ore fara sa pierd timp si bani de benzina in trafic, cautand un magazin mai ieftin cu piese pentru masini.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares