O petrecere – cel mai frumos cadou pentru copil

pirati petrecere pentru ccopii
Cei care aveti copii, stiti cat de imporatanta e ziua lor de nastere pentru ei, cat de bine trebuie ales cadoul. Si noi am fost copii odata si, poate la vremea aceea, era mai greu de realizat un cadou pe care sa il tinem minte toata viata. Asta e unul din motive pentru care vrem sa ii rasfatam pe micutii nostri cu daruri la care nici nu au visat si pe care sa le poarte in suflet si in minte toata viata. Se apropia ziua nepotelului meu Alex si ne-am mobilizat intr-o sedinta de familie sa vedem ce l-ar bucura pe el mai tare. S-a concluzionat ca are destule jucarii si ca cel mai bine ar fi sa ii organizam o petrecere tematica pentru copii.
Petreceri Copii – OakiClub
Anul acesta face sapte ani si ne dorim pentru el o petrecere de vis, la care sa ia parte toti prietenii lui alaturi de care creste si se simte bine. Fiind un mare fan a tot ce inseamna pirati, lumea oceanelor, comori ascunse, ne-am gandit ca un party cu aceasta tematica ar fi cel mai potrivit. Cand isi va intampina colegii, costumati in pirati, imbracat in costumul Piratului Jack din tara de nicaieri, va porni petrecerea. Vom inchiria noi costumase pentru el si prietenii lui si vom angaja niste animatori care sa ii antreneze in jocuri inedite, deschizandu-le calea spre comori ascunse, la care ravneste orice pirat. O astfel de petrecere e o modalitate distractiva de a-i serba ziua, un dar la care nu se asteapta, un dar care poate va starni invidia celorlalti copii dar de care se vor bucura toti. E si prilej se socializare si de invatare.
Am mai vazut la niste prieteni o astfel de petrecere pentru copii si mi s-a parut o super idee mai ales ca animatorii vor insufleti mult petrecere dar vor sti sa ii tina si in frau captanadu-le atentia si in felul asta lucrurile nu vor scapa de sub control. Se vor alege cu picturi frumoase pe fata, care ii vor face sa semene mai bine cu un pirat fioros. Atmosfera de distractie si veselie e garantata, prin modalitati diferite, in functie de varsta micutilor sarabatoriti si invitati.
 O astfel de petrecere pentru copii, ar fi greu de realizat de noi adultii stresati care refuzam sa ne mai punem la mintea copiilor. Insa, o firma care isi dedica activitatea exclusiv copiilor si petrecerilor pentru copii, stie mai bine ce le face placere, cum sa le capteze atentia si sa ii mentina cuminti fara a le stirbi distractia. E vorba de animatori care iubesc copii si stiu sa se comporte cu ei dar si de toata logistica necesara petrecerii tematice,  dupa care nu mai trebuie sa alergi tu.
Prin urmare, pe 22 mai, Corabia Piratilor va fi la noi acasa. Avem petrecere de zile mari pentru copii cu pirati. Sigur va fi un super cadou pentru Alexutu nostru si noi ne vom distra pe cinste, bucurandu-ne pe langa ei.
Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares