N-o sa cumpar niciodata haine SH online

cumparaturi online
Fapul ca noi astia grasi ne gasim greu de imbracat si la preturi destul de piperate, nu mai e un secret. Hainele marimi mari nu sunt doar scumpe dar sunt si foarte rare la noi. Nu stiu cum au ajuns producatorii sa creada ca toate romancele sunt slabe, ca nu sunt singura grasa pe care o vad pe strada. Si toti astia cu probleme de greutate, ne imbracam urat. Pentru ca nu sunt prea multe modele din care sa alegem haine pe masura noastra mare. Toate hainele de la masura 52 in sus, arata oribil, fara vreo croiala anume. Om fi noi grasi dar daca punem pe noi un cearsaf o sa aratam si mai grasi.
Pentru ca cineva m-a ochit ca facand parte din categoria celor care poarta haine cu multi de X, s-a gandit sa imi dea un mesaj pe facebook, in cautare de clienti care sa-i cumpere hainele si incaltamintea masuri extra. Oricat de ieftine ar fi sau cat de bine ar arata in poze, nu voi face asta. Nu ca as fi snoaba sau m-ar da banii afara din casa. Am mai cumparat de la second hand dar nu online. In magazinul fizic de lucuri la mana a doua, intorci produsul pe toate partile inainte de a-l plati. Asa, ce sa fac? Ma bucur ca imi iau pantaloni la o treime din pret si ma trezesc cu ei tociti sau chiar carpiti. Ca sa nu mai zic despre taxa de transport care prin posta e de 10 lei. Pai eu am pus saptamana asta doua colete cu 2,5 lei fiecare si cu valoare declarata de 30 de lei. Deci ma mai fura si la transport. Chiar nu am incredere decat in magazine consacrate si nu cumpar decat de acolo, chiar daca e mai scump!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Viorica Gropsianu
    • 02/05/2014
    Răspunde

    asa este, ai mare dreptate. si eu cumpar haine second hand , insa le intorc pe toate partile. online, niciodata…

    • Eliza Voicu
    • 03/05/2014
    Răspunde

    Eu am cumparat un sacou marime mare cica la pretul de anul trecut adica mic, l-am probat de zece ori si acasa totusi am vazut ca nu imi place deloc.La magazin aveau o lumina obscura.Asa ca n-a fost sa fie, ai dretate am un costum scump si il port mereu cu placere!

    • Isabela Maftei
    • 03/05/2014
    Răspunde

    Am cumparat de pe e-bay, acolo poti gasi marimi mai, si la majoritatea au tabel de marimi, masuri in cm… nu poti gresi foarte mult. Pentru persoanele mai grasute greu gasesti la noi ceva cat de cat placut, iar atunci cand gasesti sunt foarte scumpe.

  1. Asta asa e.. e greu cu hainele cu multi de x cu aceiasi problema se confrunta si soacramea..are si ea peste 100 si ceva de kile

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/01/2015
    Răspunde

    Greu de gasit,dar bine ar fi sa existe magazine si pentru oamenii mai plinuti,nu numai pentru 30-60-90,pentru ca nu toti sunt la fel.Merita si acestia lucruri frumoase,sa arate bine.

  2. Răspunde

    Eu nu-mi cumpar haine de la second hand, nu pentru ca sunt snoaba , dar haine vechi am si eu in dulap. 🙂 Si oricum de cand il am pe Dragos imi cumpar haine odata pe an(anul trecut a fost o exceptie de la regula. :))

    • Mariana Cioranu
    • 28/01/2015
    Răspunde

    La fel si eu nu imi cumpar haine online si eu m-am ingrasat si imi gasesc haine dar nu ce imi place mie.

    • Hacman Mariana
    • 28/01/2015
    Răspunde

    Ideal ar fi sa se gaseasca in majoritatea magazinelor articole de imbracaminte si cu nr mai mari,un adevarat profesionist,designer pt a si vinde marfa asa ar trebui sa faca,deoarece daca intri intr-um magazin si gasesti tot felul de articole cu marimi de la mic la mare…a doua oara tot de acolo preferi sa cumperi decat sa i-ei toate magazinele la rand,stiind ca acolo gasesti ce ai nevoie fie pt tine,fie pt altii…La second Hand gasesti de cele mai multe ori articole de imbracaminte cu marimi XXXL ,lucruri pe care nu le gasesti usor in alte magazine,de aceea multi prefera sa cumpere de la second,sunt chiar si produse noi,depinde de noroc …si sunt de calitate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares