Mizez pe bicicleta second hand

casca de protecție pentru bicicletă
Mi-am dorit mereu am bicicleta mea, sa pot merge cu ea la plimbarici sau chiar sa o duc pana la magazin sa ne luam o inghetata. Dar nu am avut bani. Nici acum nu am. Nu imi pot lua orice fel de bicicleta pentru ca am si destule kilograme si daca iau una foarte ieftina mi-e sa nu o fac afis. Am nevoie de o bicicleta de calitate si imi luasem gandul de la ea pentru ca sunt foarte scumpe in toate magazinele. De curand, insa, un amic mi-a deschis ochii intrebandu-ma de ce nu imi cumpar o bicicleta second hand. Initial, am fost tentata sa zic nu pentru ca ma temeam sa nu iau ceva care sa nu fie bun. Dar, dupa ce am studiat cateva zile ofertele de biciclete second hand, mi-am dat seama ca nu e deloc rea ideea de a achizitiona una si ca de fapt e chiar mai avantajos.
Biciclete second hand Bikearena
Doar asa imi pot cumpara o bicicleta de productie nemteasca, foarte rezistenta. De ce as da 500 de lei in magazin pe o tabla ieftina si proasta, cand de banii astia pot sa imi iau o super bicicleta, care chiar daca e putin uzata, din punct de vedere al dotarii si calitatii e net superioara cele noi la acelasi pret? Majoritatea bicicletelor  second hand puse la vanzare arata impecabil iar modelele sunt foarte diverse si pentru femei si barbati dar si pentru cei mici. O bicicleta performanta noua, costa de la 500-600 de euro in sus. Pe cand, daca o cumperi la mana a doua, o iei cu 600-700 de lei. Se vede pe ea ca e mai buna. La banii astia, daca ai cumpara-o din magazin, ti-ai permite doar o bicicleta ieftina no-name, cu piese de proasta calitate care te vor tine putin. O bicicleta de firma, chiar si second hand, are piese originale de buna calitate si e rezistenta.
Am decis: imi cumpar bicicleta second dar nu ma duc in targ pentru ca nu as sti ce sa aleg si nu am nici o garantie acolo. O sa o cumpar online, unde o pot returna in 10 zile daca nu sunt multumita de produs!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares