Mai usor cu bixtonimul!

umidificator evita apariția frecventă a problemelor respiratorii la copii
Cine a fost macar o data racit si in imposibilitatea de a respira, cred ca a facut cunostinta cu bixtonimul picaturi. E foarte bun, curata nasul si simti ca poti respira in voie dar are o problema: da dependenta. Desi imi trecuse raceala si practic nu mai era nimic in nas, simteam tot timpul nevoia sa pun picaturi si le-a tot pus vreo doua-trei luni. Stiam ca nu trebuie dar cand simteam nevoia imi puneam iar bixtonim  in nas. Daca pana acum ati crezut ca farmacista va minte cand va spune sa aveti grija cu acest medicament, acum va spun eu ca nu e minciuna si ca e greu sa te desparti de ele.
Oricat ziceam ca nu le mai folosesc, ma trezeam ca nasul ma ducea iar la farmacie. Pana am decis sa nu mai cumpar. Simteam ca ma sufoc fara ele. Eram dependenta ca de orice alt drog. Ma simteam vulnerabila daca nu il aveam in geanta, aveam senzatia ca aerul nu ajunge unde trebuie si ca sunt bolnava. Deocamdata am reusit sa invat sa traiesc iar fara ele dar sunt convinsa ca daca ajung sa pun iar de doua ori, iar o sa simt nevoia sa le am mereu cu mine. Va sfatuiesc sa luati orice altceva, numai bixtonim nu! Nu e deloc placut sa simti ca depinzi de o sticluta alba cu medicamente ca sa respiri in voie!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. am cativa ani de cand il folosesc. din primavara m-am hotarat sa folosesc ser fiziologic, doar pentru curatarea nasului. a fost complicat. si nici nu cred ca scap definitiv de bixtonim, la iarna nu stiu ce o fi. dar icnerca sa ma tin cat mai departe de el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares