Egipt, pazea ca vin!

statiunea-hurghada egipt
Nici nu s-a incalzit bine afara, ca toti visam la vacanta. Anul trecut nu am avut parte de concediu, poate si din cauza asta eu sunt asa grabita. In plus, m-am saturat de vacante in tara, care sunt scumpe in conditii destul de proaste mai ales in plin sezon. Vreau ca anul asta sa imi indeplinesc un vis si sa ajung in vacanta in Egipt. Egiptul si India sunt pe lista tarilor pe care e musai sa le vad. Incep cu Egiptul pentru ca e mai aproape si pentru ca am gasit niste oferte turistice bune.
Barbati-miu ma intreaba ce mi-a venit cu Egiptul. Mi se pare locul perfect pentru un concediu complet. Locuri de vizitat pe care in alta parte nu le poti vedea, locuri de bronzat si relaxat, niste adevarate oaze din poveste, locuri de facut cumparaturi, toate intr-o singura destinatie. E greu sa gasesti locuri de vacanta in care sa ai acces si la divertisment si relaxare, peisaje inedite si istoric interesant. Vreau macar o data sa vad o piramida de aproape. Piramidele sunt pentru mine un fel de Mecca. Sunt indragostita de ele de istoria lor, de ideea de a trai o poveste de dragoste fie si de cateva ore, in desert, de a proba portul local si a ma simti ca o printesa a locului. Nici nu vreau sa aud vreun refuz. Ajunge ca nu m-a dus acolo in luna de miere, macar un concediu in Egipt sa am!
De cativa ani tot visez cu ochii deschisi sa ajung in Hurghada. Abia acum, cand am decis sa merg si am studiat bine oferta, mi-am dat seama ca nu e scump deloc si ca puteam sa fiu acolo de mult, in loc sa dau banii pe cazare pe litoral la noi si sa ma balacesc in apa cu alge. Poate mai sunteti si altii care ati vrea sa vedeti Egiptul si vi se pare ca fiind o tara exotica, o sa va coste mult si ma bine va resemnati. Uite ca acum va spun eu ca am ramas socata ca la 350 de euro de persoana, poti sa petreci 7 zile la un hotel de 3 stele all inclusive. La noi nu gasesti asa ceva! Ca sa nu mai spun ca peisajul si conditiile nu ai cum sa le compari nici cu cele de 5 stele de la noi. Spun asta nu doar din poze si documentare despre turismul din Egipt ci din marturii ale prietenilor care au fost acolo.
Numai de curiozitate, uitati-va si voi pe pagina cu ofertele din Egipt si spuneti-mi daca sunt eu nebuna!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares