Din pasiune pentru somn usor

saltea
Acum un an, ne-am renovat casa si multe lucruri au fost schimbate total. Intre ele s-a numarat si salteaua din dormitor care era invechita si devenise incomoda. Nu am stat prea mult pe ganduri si ne-am dus intr-un magazin mare cu materiale de contructii si mobilier sa ne alegem salteaua potrivita. Nu mai cumparasem niciodata saltea, cea veche fiind mostenire de la mama asa ca nici prin cap nu ne-a dat ca exista cea mai mica posibilitate sa nu putem dormi pe salteaua noua. Am cerut dimensiunea dorita de noi, am platit-o si am dus-o acasa. Nimeni nu ne-a intrebat nimic si nu ne-a dat nici un sfat.
Salteaua cea noua s-a dovedit a fi incompatibila cu nevoile noastre. Sigur ca era vina noastra pentru ca habar aveam ca exista mai multe feluri de arcuri, mai multe feluri de imbinare, saltele mai groase sau mai joase, saltele care nu zgaltaie si partenerul de somn cand ma trezesc cu vreo nevoie. Cam asta e problema tuturor cumparatorilor. Pleaca la shopping fara sa stie clar ce cauta si ce trebuie sa intrebe inainte sa ia un produs. res_3b27a96753b71554d4ac8ab78ab4bb71_350x350c_eqjd
Pentru ca nu am reusit sa ne acomodam cu salteaua noastra ieftina si proasta, am decis sa o ducem la tara si sa ne rasfatam oasele „batrane” pe o saltea adevarata. Ca o mare internauta, am cautat pe google „cum sa aleg salteaua” si am accesat primul rezultat pe care mi l-a afisat google. Am dat peste site-ul asta cu sfaturi practice pentru alegerea unei saltele in care sa te simti bine si sa iti mentii sanatatea trupului si zambetul de dimineata.

Vezi aici cat costa o saltea cu spuma de memorie!(click)

Un consultant ne-a prezentat toate produsele explicandu-ne care e diferenta dintre materiale si ce presupune fiecare tehnologie de fabricare a saltelei. Dupa o serie de intrebari despre cum ne-ar placea sa se simta o saltea, despre ce afectiuni are fiecare dinte noi, afectiuni care ar putea fi influentate de calitatatea saltelei, ne-am lamurit. Am ales o saltea din spuma de fermitate medie, salteaua Emotion Sleep Confort, o saltea de cea mai buna calitate, din material vascoelastic care garanteaza sustinerea perfecta pentru un somn sanatos si relaxant. Ne-au livrat-o gratuit si acum ne bucuram de ea in fiecare seara.
Bine zice vorba aia ca „fiecare, cum isi asterne asa doarme”. Noi ne-am asternut bine si dupa nevoile noastre iar acum chiar ne simtim relaxati si odihniti dimineata.  Unii ar putea spune ca salteaua mea e scumpa. Daca pun in balanta pretul cu starea mea de bine si cu sanatatea corpului meu care nu mai doarme stramb si chinuit, va spun ca am facut o investitie buna.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares