De unde scot ziaristii titluri penibile?

Bloguri
Presa romaneasca e sublima dar lipseste cu desavarsire. O parte, ca sa nu generalizez. Pe la TV inca se mai poarta amenzile CNA, acolo unde e treaba prea grava. Dar, in presa scrisa, nu ia nimeni nici o masura. Fiecare scrie ce il taie capul, cum il ajuta cultura si gramatica. Expresii care nu isi au locul in presa scrisa, folosite de oameni care se presupune ca au facut o scoala, titluri care nu au nici o legatura cu continutul articolului, zi de zi ma surprinde cate ceva.
Cum sa pui poza cu un permis auto, sa pui titlul stirii „La asa ceva nu se asteptau soferii”, sa faci pe toata lumea sa se gandeasca la o anumita directie pentru stirea redactata, ca tu sa mergi in alta directie? Vezi poza cu permisul si acel titlu, la ce te gandesti? Ca se intampla ceva, se modifica vreo lege de suspendare a permisului ca se modifica aspectul permiselor, ca se modifica examenul de obtinere a permisului. Dar de unde? Stirea e despre combustibili. Nici nu mai intru in detalii ca nu e important. Sa nu credeti ca era vreun site nestiut de nimeni, e un ziar chiar foarte important din nisa economica.
Nu stiu de ce nu ia nimeni masuri sa nu se mai intample asta. In fond, nu era un tabloid unde lumea intre sa vada ce salata mananca fosta doamna Slav, ci un loc unde intru sa ma informez, un site serios. Vreau daca vad poza cu stevie sa scrie despre stevie, nu despre urzici!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares