De ce imi plac jocurile online

jocuri online
O fi omul animal social, dar, la un moment dat, oboseste sa socializeze. Indiferent de varsta, sex, meserie, toti simtim nevoia de relaxare, de a fi singuri si a ne refugia intr-o activitate placuta. Atunci devenim homo ludens, ne refugiem in jocuri pe internet, incercand sa ducem cat mai bine acel joc la bun sfarsit, concentrandu-ne doar pe el, uitand de problemele noastre.
Asta simt eu nevoia sa fac in fiecare seara. Atunci cand ma asez la calculator, imi verific e-mailul si apoi imi accesez site-ul preferat de jocuri. Gasesc acolo foarte multe jocuri pe care le pot juca online fara sa fie nevoie sa stau sa le downloadez si sa le instalez in calculator, ceea ce e foarte comod pentru ca in fiecare zi ma joc poate altceva si nu vreau sa imi incarc memoria cu joculete sau desktopul cu shortcut-uri pentru jocuri.
Pe jocuri-gratis.ro, gasesc toata gama de jocuri de care am nevoie ca sa ma relaxez, sa imi golesc mintea de problemele proprii sau poate, din contra, nu sa imi relaxez mintea ci sa o antrenez. Daca scopul imi e sa ma calmez, ma joc ceva de aventuri, un shooter sau un joc sportiv. Daca, insa, urmaresc sa imi mentin creierul antrenat, apelez la jocurile logice. Mama imi spune ca jocurile sunt pentru copii si ca eu nu mai sunt copil de mult. Nu cred ca ne piere vreodata cheful de joaca si cred ca jocurile m-au ajutat in multe momente sa ma relaxez sa gasesc puterea sa trec peste o stare. Zuma e jocul meu preferat dar nu zic nu nici unui joc cu masinute sau unui joc de biliard online. Macar, aici daca pierd, nu rade nimeni de mine!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares