Cazare la Bucuresti

cazarea în regim hotelier
Un mare eveniment se apropie in familia noastra: se insoara varul meu cu care am copilarit si cu care locuiesc impreuna de cand a venit el de la maternitate. Si-a gasit o fata foarte frumoasa, finuta si educata si, dupa cativa ani de relatie, au decis ca vor sa se ia. S-au pus pe organizat nunta si dintr-o data si-au dat seama ca mireasa are multe rude in Oltenia care vor veni la nunta. Cum casuta noastra e mica, nici nu se pune problema sa stea la noi ca ar fi sinucidere curata. S-a tras linie, s-a adunat si a dat cu virgula: e nevoie de cazare in bucuresti. De un loc in care oamenii sa poate dormi vineri noaptea ca sa nu vina sambata la nunta direct de pe drum, si sa se poata relaxa duminica dupa nunta.
Nu e vorba despre oameni cu pretentii deci nu e nevoie de camere la hoteluri scumpe, cum mai gasisera data trecuta cand au cautat cazare in bucuresti pentru oamenii care veneau la specializarea la clinica unde lucreaza mireasa. Un doua stele ar fi suficient si bine venit pentru oamenii obositi de drum si petrecere. Sau poate nu, ca se anunta canicula si la anul si ar fi nevoie de aer conditionat in camera. Ar fi pacat, sa se faca de ras cu o camera minuscula si urata, in fata unor oameni care vin atat de rar in Bucuresti. E drept ca in Bucuresti preturile la cazare sunt ceva mai mari decat in provincie, dar…o data fac oamenii nunta si nu incape vorba ca rudele miresei sa nu vina sau sa vina si sa fie cazate la cort in curte sau toate intr-un domitor de 16 metri patrati. Ramane sa scotoceasca in continuare dupa cazare bucuresti.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Barbalata Mirela
    • 05/04/2016
    Răspunde

    Este ceva de cautat. Nu sunt din Bucuresti, nu cunosc dar din auzite stiu ca este destul de dificil. Trebuie timp si rabdare. Spor la cautari 🙂

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      sunt multe hoteluri nu e chiar greu si am inteles ca au mai scazut si preturile

    • Stoica claudia
    • 05/04/2016
    Răspunde

    E greu de găsit in București , si sunt si scumpe , știu de la o fosta cumnata care sa mutat acolo

      • cristina
      • 06/04/2016
      Răspunde

      din fericire eu sunt din Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares