Unora le place swing

In dragoste si in razboi totul e permis.Nimeni nu iti poate interzice nimic, atata timp cat tu si partenerul va puneti de acord in privinta a ceea ce vreti sa experimentati sentimental sau sexual. In zilele noastre, cuplurile sunt foarte deschise cand vine vorba de a se simti bine si a-si indeplini fanteziile sexuale.

 

Pentru cei care practica swing-ul, e clar ca treaba asta se face cel mai bine in mod organizat. Nu te poti duce intr-un bar sa te asezi langa cineva si sa intrebi daca e swinger ca si cum a-i intreba daca e liber locul. Poti sa te trezesti  acuzat de hartuire. Pentru unii, swing poate suna pervers dar fiecare are dreptul sa faca ceea ce doreste pentru a se simti bine. Exista persoane care sunt singure si cauta un partener de swing, cupluri care cauta solo, solo care cauta cuplu, cupluri in cautare de cupluri.
Cei pentru care un menage a trois e o placere, isi pot gasi un prieten de nadeje in swing.ro, un site care vrea sa creeze o comunitate a swingerilor din Bucuresti si din intreaga tara, intr-un mediu placut si sigur. Accesul pe site se face pe baza de cont, deci nu oricine poate avea acces la datele si pozele swingerilor. E cel mai sigur sa gasesti partener/parteneri de swing pe un astfel de site dedicat. Aici intra doar cei care impartasesc aceleasi interese, care aleg sa practice swingul ca modalitate de intarire a relatiei de cuplu, ca mod de recreere, ca mijloc de a indeplini fantezii si a-si satisface curiozitatea.
Tot aici vei afla din timp de toate party-urile si evenimentele de swing romania, despre cluburi in care poti merge la sigur sa cauti partenerul/partenera/cuplul ideal pentru swing. Chiar si pentru cei care sunt la inceput de practica in domeniu, pe site si pe forum vor gasi raspunsuri la multe intrebari pe care si le pun, legat de swinging, pe care nu au indraznit sa le adreseze cuiva, sfaturi in materie de protectie si iegiena, sugestii in materie de jucarii, pozitii sau lenjerie.
La fel cum unii simt nevoia sa adere la o comunitate religioasa, altii la o comunitate a automobilistilor din dorinta de a socializa, de a face schimb de idei si sfaturi, la fel de important este pentru cei carora trupul si mintea le cere swing, sa fie parte dintr-o comunitate a swingerilor, un loc unde sa se simta intelesi si in largul lor, unde nimeni nu ii judeca ci, din contra, le sunt impartasite trairile si fanteziile.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares