Unde facem curs de manichiura?

curs de manichiura
Cumnata mea, lucreaza de un an intr-un supermarket si s-a saturat de conditiile proaste de acolo. Isi doreste sa isi schimbe job-ul si s-a gandit sa revina la marea ei dragoste, manichiura si pedichiura. La toata familia si tuturor prietenelor le face unghiutele frumoase si si-a dorit mereu sa lucreze intr-un salon dar pana acum nu a reusit sa faca un curs de manichiura ca sa se poata angaja acolo.

M-a rugat pe mine sa ii caut o scoala unde sa faca aceste cursuri de manichiura si sa isi ia diploma necesara. Am cautat si i-am recomandat centrul de pregatire Maraviglia, fiind o scoala serioasa cu diplome certificate de Ministerul Muncii si al Educatiei si pentru ca am gasit si niste super oferte acolo. Intr-un singur loc poti face cursuri cosmetica, cursuri coafor, cursuri unghii false, cursuri gene false, toate foarte serioase, unde chiar se invata meserie.

M-am oprit prima data la cursuri Maraviglia unghii false si mi s-a parut destul de bun pretul care poate fi platit si in rate, unde mai pui ca primeste si cursul de nail art, pictura One Stroke gratuit. In numai 5 saptamani de curs(care se tine doar 2 zile pe saptamana), va putea deveni stilist protezist cu acte in regula. Ce inseamna asta? Ca va invata sa construiasca unghii false in mod profesional, care sa semene in proportie de 99% cu unghia naturala.  E o meserie foarte cautata. Daca urmeaza acest curs de unghii false acrediat, va primi si suportul de curs si materiale pentru practica, incluse in banutii platiti. Unele lucruri le stie deja dar va invata si multe lucruri noi in materie de manichiura(protectie unghie naturala cu gel, constuctie pe sablon cu gel sau contructie acryl). Cea mai importanta parte a cursului, sigur ca va fi cea practica iar la finalul cursului, cand va fi dobandit aceste cunostinte si le va dovedi profesorilor asta, va primi si diploma acreditata de Ministerul Muncii si al Educatiei si recunoscuta international. Va putea in sfarsit sa lucreze in salon ca stilist protezist.

I-am recomandat cursul de mai sus pentru ca stiu ca ea are ceva experienta. Dar pentru cine nu e inca stapan pe tehnicile de baza din domeniu, ar trebui sa inceapa cu niste cursuri Maraviglia manichiura. La absolvirea cursului, vei sti sa realizezi o manichiura sau o pedichiura sanatoasa, relaxanta, mai pe scurt, profesionala. Nu vei fi manichiurista profesionista numai in ceritificatul de calificare ci mai ales in practica la salonul unde vei reusi sa iti gasesti un job mult mai bine platit decat actualul. Poate ca stii deja sa faci o manichiura frantuzeasca sau o manichiura la cald dar cu siguranta nu esti profesionista si poate nu stii care sunt exact etapele corecte si sanatoase in executarea unei manichiuri-pedichiuri fara cusur. Cursul dureaza doua luni, lectiile tinandu-se sambata si duminica, primesti gratuit si la acest curs, pe cel de nail art de care vorbeam mai sus si dupa luni vei fi manichiurista cu certificat de calificare.

atelierulfamiliei.ro

Tu pentru care dintre cele doua ai opta? Care e mai potrivit nivelului tau?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Hacman Mariana
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Superb articolul!Chiar avem ce invata din el!mai ales fetele pasionate de acest job…daca ai si putina inspiratie poti ajunge departe…e greu sa faci modele pe unghiute,nu oricine reuseste acest lucru…mie imi place cel mai mult manichiura frantuzeasca…

    • Mariana Cioranu
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Un articol frumos si nu stiuu ce sa-ti zic eu nu optez pentru niciunul pentru ca nu ma pricep.Mi se pare foarte grea aceasta tehnica cu modele pe unghii cred ca nu as reusi niciodata sa-mi fac .Cind vreau sa-mi fac o manichiura merg la salon .Mariana Cioranu

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Imi place sa le admir,sa mi le faca altii care se pricep,nu ma pricep sa fac astfel de lucruri ,este o meserie care cere experienta si trebuie sa te perfectionezi permanent pentru a fi in rand cu cerintele frumusetii .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares