Tu stiai cine e Quicky?

shaorma de la Dinner Food

Azi am deschis o carte de bucate. De mult n-am mai citit ceva aşa de bun.

Cam asa si eu. Citesc carti de bucate si poftesc la toate. Imi place sa mananc dar mai putin sa gatesc. Pentru unii dintre noi, mancarea e doar un element vital(acestia sunt cei care mananca pentru a trai) pentru altii mancarea e un soi de rasfat si o mare bucurie(ei traiesc pentru a manca). Oricum, ne place mai mult sa mancam decat sa gatim.  Am multi prieteni si in timp am acumulat multe povesti despre poftele lor, depre nevoile lor culinare, despre lipsa timpului dedicat gatitului sau despre aruncat ingrediente la greu pentru ca nu le iese nimic.

Andreea e asistent manager la o firma si lucreaza multe ore pe zi. Cand se apropie ora mesei, e mereu stresata pentru ca deja nu mai stie ce sa manance. Sa ia pachet de acasa i se pare ca ii ia mult timp sa il pregateasca dimineata, sa manance pizza zilnic nu isi permite pentru ca vara bate la usa si nu vrea colacei, sa manance doar un mar….nu e genul. Musai sa gaseasca un loc de unde sa comande zilnic mancare diversificata, gustoasa si sanatoasa. Unde mai pui ca trebuie sa organizeze si o masa pentru niste oaspeti la firma si habar are unde sa gaseasca o firma de catering buna care sa asigure 2-3 platouri pentru ziua cu pricina.

Mihai e tata singur. Sotia lui a plecat in Italia la sora ei sa munceasca. E drept ca bani le trimite dar copiii duc lipsa felurilor de mancare gatite de mama. Oricat s-a straduit, nu reuseste sa le faca mai mult de friptura si cartofi prajiti. Sa angajeze o bucatareasa ar fi fost o solutie dar a gasit ceva si mai bun. Ce sa isi doreasca mai mult decat sa vina acasa, sa ii intrebe pe cei mici ce vor la masa de seara, si intr-o ora sa vina cineva sa ii aduca fix ce isi doresc? Oricum, e un tata responsabil si nu le da fast-food prea des dar in week-end cateodata isi fac de cap si mai comanda si fast-food sau shaorma pentru ca cei mici le adora.

Ancuta a fost mereu o rasfatata. Maica-sa nici nu o lasa sa intre in bucatarie. A mai invatat ea sa prepare cate ceva dar de data asta a cam incurcat-o. Tocmai s-a logodit si ii vin socrii la cina. Mancarea preferata a mamei soacre…mamaliguta cu smantana si cu ou. N-ar vrea sa inceapa cu stangul relatia dar mamaliga e deja pentru MasterSefi. Ea nu prea agreeaza mancarea traditionala asa ca nu are sens sa se specializeze in domeniu. Un meniu italienesc cu niste super paste livrate calde la usa, asezate frumos pe platou cu cinci minute inainte sa ajunga logodnicul, suna mult mai romantic.

Mariana a decis sa tina post anul acesta. Acasa se mai descurca cu mancarea: ba o ciorbita ba o tocanita. Dar la serviciu s-a amagit cateva zile cu niste covrigei si fructe si a decis ca asta nu e mancare si nu vrea sa iasa bolnava din post. I-ar trebui un restaurant care sa ii livreze la birou niste mancare vegetariana si chiar niste sucuri naturale ca sa ii dea energie si vitamine si tot ce mai are organismul nevoie ca sa functioneze la capacitatea lui maxima. Ca si cum nu ar fi suficient cate ore lucreaza, are de pregatit si o cina pentru niste parteneri de afaceri ai sotului, libanezi. Meniu libanez n-a gatit niciodata si nici nu e dispusa sa inceapa acum pentru ca nu vrea sa riste sa isi piarda de parteneri in caz ca nu ii iese mancarea.

Silviu e mare amator de sporturi, mai ales fotbal. De cand si-a cumparat plasma, prietenii se cam invita la el sa vada meciurile. Nuti le mai gatea inainte cate ceva, dar de cand e gravida nu mai suporta nici un miros asa ca trebuie sa se descurce singuri. Doar nu s-or apuca de gatit! Pizza, comandata la domiciliu, cu livrare gratis, e preferata lor. Si tot de unde isi iau ei pizza, ii comanda si lui Nuti in fiecare zi alt desert pentru ca produsele de cofetarie nu au miros deranjant, se pare. E linistit ca stie ca orice pofta ar avea, are pe cine sa sune sa ii aduca si sa nu umble el de nebun cautand ecler la ora 21:00 si sa piarda prima repriza din meci. Barbatii de acum cativa ani ar fi dat orice sa existe cofetarii care sa livreze prajituri la domiciliu.

Ce-i uneste pe toti cei de mai sus? Nevoie de a se hrani, si de a-i hrani pe altii, de a li se livra mancare in locul si la ora dorita. Cine ii ajuta? Quicky. Quicky nu e un restaurant pentru ca i-ar fi imposibil sa aiba un meniu atat de dolofan ca sa ii satisfaca pe toti. Quicky e un fel de inger pazitor al gurmanzilor, trimis pe pamant in 2006. Misiunea lui fata de noi, cei care ne vrem hraniti, e sa adune la un loc o gama cat mai larga de restaurante cu meniuri cat mai diverse. O sa ziceti ca puteti sa cautati si pe google. Dar stii ca pe google trebuie sa il iei pe fiecare in parte in alta fila, sa vezi ce preturi are, sa vezi daca are livrare gratuita, daca are vreo oferta, daca livreaza in zona ta si pana la ce ora. Si partea cea mai buna e ca in parteneriat cu restaurantele, ni se ofera numeroase promotii, acestea constand in diferite discounturi sau produse gratuite.

Andreea a aflat si ea de Quicky. Si-a facut cont, a selectat orasul si a tastat strada, apoi a apasat „cauta restaurant. A aplicat filtrele disponibile pe site, in cautare de un restaurant cu livrare gratuita ca sa nu faca gaura in buget. A gasit ceva cu meniu diversificat atat traditional cat si international, cu livrare in doar 50 de minute de cand se inregistreaza comanda minima de 24 de roni. Nu e obligatoriu sa ai cont. Poti comanda si telefonic dar avand cont, ai acces la promotiile despre carea vorbeam. Tot Quicky a ajutat-o sa gaseasca si firma potrivita de catering care i-a livrat in ziua petrecerii niste super platouri calde, care i-au incantat pe participanti.

Mihai e fericit ca uneori cand cei mici vor ceva de mancare care nu e disponibil in zona lor cu livrare gratuita, poate opta pentru sistemul pick-up sa ridice el mancarea in drum spre casa, economisind astfel banii pe care ar fi trebuie sa ii plateasca pentru timpul si benzina pierduta in trafic de curier. I-a placut si faptul ca a gasit pe site pareri ale celor care au comandat inaintea lui si si-a dat seama ca pana si fast-food-ul pe care il comanda de aici e sigur.

Ancuta tocmai si-a castigat simpatia soacrei cu mamaliguta cu smantana comandata de la unul din restautantele partenere Quicky. Ba chiar i-a „gatit” si o prajitura traditionala de acum se teme biata femeie ca fata asta, mare gospodina, sa nu ii ingrase baiatul. Are sanse sa ingrase dar nu de la mamaliguta ci de la meniurile cu paste si pizza din care aleg zilnic. Au de unde alege si poate in timp vor incerca si alte bucatarii traditionale.

Mariana se simte plina de energie cu mancarea vegetariana pe care si-o comanda si o primeste zilnic impreuna cu un suc natural, fara sa plateasca ceva in plus pentru livrare. Ba chiar a mai corupt o colega si acum au si discout de 15%, comandand impreuna pentru ca asta e promotia pentru comenzi mai mari de 50 de lei. Cina cu libanezii a fost un real succes. Nu i-a mintit nici o clipa, ci le-a spus de la bun inceput ca e mancare de pe Quicky.ro. Important este ca au regasit gustul mancarii de acasa si s-au simtit bine.

Silviu a gasit o super promotie: cumpara o pizza si primeste una gratis, ceea ce e perfect ca trebuie sa faca economii pentru bebelusul care e pe drum. S-a nimerit la fix ca se si livreaza pana la ora 23:30 ca majoritatea meciurilor se termina tarziu. Nuti adoarme fericita ca bebelusul nu mai loveste dupa ce a savurat o bucatica de placinta cu mere.

Au meserii diferite, educatie diferita, situatii familiale si economice diferite. Locuiesc in zone diferite ale Bucurestiului. Au gusturi diferite si sigur nu se vor intalni unii cu altii la vreun meci sau la un dineu. Dar exista un loc in care se intalnesc. Pe Quicky. Pentru ca Quicky reuneste ofertele a 65 de restaurante din Bucuresti, Constanta, Timisoara si Ilfov, si  pune la dispozitie peste 5731 de preparate culinare din care sa alegi si sa tot alegi, bucurandu-te de cel mai bun pret si de livrare gratuita in zona ta. Tu alegi, pui in cos, Quicky face rapid legatura, restaurantul te suna si, fix in timpul mentionat pe site, ti se livreaza ce ai poftit sa mananci.

Maine ce mai mancam? Indiferent la ce poftesti, pe Quicky.ro gasesti, fara sa fie nevoie sa gatesti! Daca n-am fost clara, vezi mai jos cum sa aduci cat mai rapid acasa, felul de mancare dorit:

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares