Tara, tara, vrem vedete!

cristim superstar
Eram la shopinguiala  Imi pregateam sotul pentru o deplasare de serviciu prin tara si trebuia sa luam ceva sa pregatesc niste sanvisuri rapide. Unde se uita omul care viseaza la sanvisuri? Dupa salam! Ne facem loc usurel spre vitrina asistata cu mezeluri, in cautare de papa bun. Si, cum ne uitam noi asa peste teancuri de mezeluri, se aude vocea revelatoare: „Mami, nu luam si noi salam sasesc?” Ce puteam sa luam daca nu sasesc? Am plecat de acolo zambind si dandu-ne coate pentru ca ne amintiseram de fetita ssss-ita care ne spunea ca ii place ssssalamul sssassessc. Nu stiam cum o cheama dar e clar ca imaginea ei a ramas asociata cu salamul respectiv.
La cateva zile, vad spotul de mai jos la TV. Primul gand a fost „cand a trecut vremea de fata asta s-a facut atat de mare?” Parca mai ieri o imita toata lumea cum pronunta ea salam sasesc. E Luiza. Luiza cu salamul sasesc. Salamul care a facut-o mare. Si la propriu pentru ca i-a tinut de foame dar si la figurat pentru ca a devenit vedeta. Daca te-ai intalni cu ea, sigur ai recunoaste-o. Daca intinde mana sa se prezinte cuiva si se recomanda Luiza, nimeni nu o sa ii spuna un sec „imi pare bine” ci o sa exclame „Luiza cu salamul!”.

Poate si tu ai o Luiza, poate un Andrei sau o Cristina. Dar nu ii cunoaste nimeni. Vrei sa iti faci copilul cunoscut? Sa ii testezi aptitudinile si telegenia? Iti propun un joc. Tara, tara, vrem vedete! Stiu, era cu ostasi jocul. Dar nu trimitem copiii la razboi. Ii trimitem in reclame. Asa ca, daca eu ma tin de mana cu Cris-Tim si strigam „Tara, tara, vrem vedete!”, tu ne intrebi pe cine si iti inscrii copilul in joc. Noi o sa ii pronuntam numele si atunci vii cu el in viteza spre noi ca sa spargi zidul selectiei si sa il faci superstar.

Te intrebi daca se pricepe la asta? N-ai sa stii pana nu incerci. Te gandesti sa nu fie stresant pentru el? Luiza nu pare sa fi fost prea afectata de stresul aparitiei in reclama. La ce o sa ii foloseasca? Nu o sa mai fie Andrei sau Cristina, o sa fie acel Andrei sau acea Cristina care a aparut la TV, un micut devenit vedeta. O sa ii dea incredere in el si poate chiar o sa fie un punct de pornire pentru o cariera artistica.

Nu ne putem juca singuri. Cautam competitori pe masura firmei. Opt prichindei pe care sa ii facem vedete. Din pacate, ei sunt mici si nu se pot inscrie singuri, asa ca te rugam pe tine sa il inscrii aici cat mai repede. Competitia se incheie pe 13 aprilie dar trebuie sa te grabesti pentru ca pe masura ce trece timpul iti scad sansele, caci saptamanal sunt alesi de catre public si juriu, doi finalisti. Patru saptamani, in total opt finalisti. Te-am convins, nu?

Ce trebuie sa faci? Ia-ti copilul cu varsta cuprinsa intre 3 si 7 ani, arata-i si lui reclama la salam sasesc de la Cris-Tim si intreaba-l daca poate sa spuna „salam sasesc” mai frumos decat fetita aceea. Deja spiritul de competitie s-a trezit in el. Lasa-l sa spuna „salam sasesc” de trei ori tare si clar, apoi intreaba-l „“Daca ai fi tu mama mea si eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”. Imi permit sa fac o sugestie. Nu ii impune tu ce sa spuna. Lasa-l sa fie el. Copiii sunt mai spontani si mai haiosi ca noi. De asta e si mai simplu sa ii facem vedete. Cand e gata filmuletul, il urci pe platforma concursului si iti rogi prietenii sa voteze viitoarul superstar.

Copiilor le plac jocurile si sunt sigura ca vor vrea sa joace „Tara, tara, vrem vedete”. Va fi ca un fel de Copiii au talent, concurs la care finalistii primesc drept premiul statutul de vedeta. Pentru ca Salamul Sasesc de la Cris-Tim, te face mare! Daca mi-ar spune cineva ca atunci cand eram mica, am avut sansa sa ajung sa joc intr-o reclama si mama nu m-a inscris, i-as reprosa toata viata ca din vina ei am ajuns o biata contabila si nu un superstar. Nu cred ca vrei sa fii in postura mamei care primeste reprosuri, asa ca, hai! Eu strig, ca vrem vedete, tu intrebi pe cine, Cris-Tim il alege pe micutul tau. E singurul joc in care toata lumea castiga! Castiga notorietate pentru copilul tau! Notorietatea deschide usi.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares