Rochia de seara din dantela

Rochia de seara din dantela
Despre tendintele in materie de moda pentru anul 2014, s-au scris pagini intregi si se scriu in continuare. Eu am sa vorbesc astazi tot despre asta dar am sa ma refer la o tendinta anume. La revenirea in prim plan si in forta a dantelei. Multa vreme dantela nu si-a avut locul cuvenit in fashion, insa 2014 recunoaste feminitatea acestui material si il promoveaza in multe forme si culori. Fusta din dantela, bluza din dantela, guler din dantela sau, si mai bine, rochia din sau cu dantela, sunt must have pentru primavara-vara 2014. Alba, neagra, albastra sau roz, dantela e piesa cheie.
Preferata mea e rochia de seara din dantela. Mi se pare ca nimic nu e mai feminin si mai sexy decat o rochie din acest material. Cum poate rezista un barbat unei femei care poarta o rochie din dantela neagra? Transparenta dantelei iti sa acel sex appeal care te face doar atragatoare fara pic de vulgaritate. Lenjeria la vedere, pe sub dantela, va fi purtata peste tot. Singura regula care nu trebuie incalcata: culoarea lenjeriei trebuie sa fie aceeasi cu a dantelei de sub care se iveste.
Daca iti cauti o rochie de seara, nu vei da gres cu o rochie din dantela care va spune celor din jur cat de feminina si romatica esti. Priveste rochia de mai jos din lycra si dantela. E exact cum trebuie sa fie o rochie de se seara. Te dezbraca fara pic de vulgaritate. Totul e in limitele decentei dar extrem de sexy. Libertatea in miscari e data de lycra si pretiozitatea de dantela. Acest soi de transparenta care totusi ascunde, al dantelei, e imposibil sa nu faca victime.
Rochii de seara – TrendyLook
O alta ocazie de a face ravagii cu o rochie din materialul vedeta al primaverii, ar fi o nunta. Postul a trecut si s-a dat startul la nunti. Rochiile din satin si alte materiale, le poti pastra in sifonier poate vor reveni. Cumpara-ti o rochie de seara din dantela! Sper doar sa nu se supere mireasa ca vei fura din cand in cand privirile invitatilor. Ce daca nu e nunta ta? Te-ai visat toata viata printesa si ce ocazie mai buna sa porti sa o rochie cu dantela, care sa te faca sa te simti ca o printesa? Mizeaza pe rochia Azure si cucereste priviri!

Dantela e un material care da pretiozitate fara sa fie scump. De asta, cred ca fiecare femeie isi va permite si va dori sa aiba in garderoba cel putin o rochie de seara din dantela.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares