Maxine, furnizorul meu de rochii de ocazie marimi mari

Ma pregatesc de nunta si m-au cantat cucii cautand rochii de ocazie pe masura mea in Romania. Frecventez magazinele XXL, unde o simpla bluza merge de la 150 de lei in sus. O rochie de ocazie masura XXL pentru mine era pe la 500 de lei, un model oribil, mai degraba un sac cu maneci.
Norocul meu ca in unele magazine online rochiile superbe de ocazie se fac si in varianta plus size si sunt chiar acceptabile ca pret mai ales daca prinzi si reducere. Cand mi-a deschis ochii prietena mea si mi-a recomandat sa imi iau o rochie de ocazie de pe Maxine, am ramas vreo trei ore tot admirand si nestiind ce sa aleg, atat de multe modele de rochii am gasit cu marimi mari.
Am pus deoparte cateva produse ca sa fiu si eu frumoasa la nunta varului. Ce daca sunt grasa? Haina face cateodata pe om. Si cu asa hainute, macar o sa ma simt bine si nu o sa stau cu ochii in pamant de rusine ca am sac in loc de rochie. Haideti sa va arat ce mi-am luat. Iata ce modele mi-au placut mie cel mai mult.
Una bucata rochie deosebita in culoarea crem, cu aplicatii de dantela bleumarin(click pentru preț!) in partea de sus, fix cum fix cum ne avantajeaza pe noi, femeile plinute. Este disponibila in masuri de la 46 la 56.
rochii de ocazie marimi mari
Am gasit cateva modele de rochii la care aveau rochii romanesti dar si mai multe modele de rochii masuri mari, cu masuri englezesti. Cu ajutorul tabelului de masuri, mi-a fost usor sa imi dau seama ce masura trebuie sa imi cumpar.

Mi-a mai placut aceasta rochie de seara, de culoare neagra. Are decolteul tip barcuta, cu maneca scurta si partea de deasupra bustului din dantela. De asemenea, banta din talie este din dantela. Este cambrata pe corp si larga spre baza. Potrivita pentru o tinuta speciala de seara.Nu as spune nu nici acestei rochii superbe, de seara, lunga, de culoare auriu-inchis. Are decolteu in V, cu material fronsat suprapus si este acesorizata lateral cu cristale negre care contrasteaza perfect. Ca si croiala, rochia cade fluid pe corp si este foarte eleganta, perfecta la ocazii deosebite sau nunti.

Si rochia de seara, lunga, de culoare fuchsia, cu bust plisat si bretele late e demna de luat in seama. Are decolteu dreptunghiular, care ma avantajeaza si sub bust are o garnitura lata din saten fronsat care marcheaza talia si spoi porneste lejer in zona fustei. Un model elegant, de bun gust ce poate fi purtat la evenimente speciale, cu sandale sau pantof cu toc.
Gasiti aici toate modelele de rochii elegante de seara masuri mari, pana la masura  56 si chiar mai mari la modelele cu marimi englezesti. Multe dintre rochii sunt mult mai ieftine decat ce am gasit eu la magazinele pentru grasi si mult mai frumoase.
Asta e asa o lista scurta cu ce vreau sa imi iau de aici ca, de visat, visez la multe alte produse dar mai ales la rochii. Si nu va ganditi ca au doar marimi mari. Eu am scris despre ce ma doare pe mine. Dar pe site gasiti multe modele de rochii in zeci de culori si toate masurile. Spor la vizualizat ca sunt sigura ca o sa va lasati furate de peisaj!
Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dana
    • 13/04/2015
    Răspunde

    Buna seara, as dori o roche de ocazie, cu dantela marima mare 50
    Ce variante pot avea sa aleg?
    O seara buna!,

    • Hacman Mariana
    • 17/04/2015
    Răspunde

    Minunata alegerea ta! Imi plac tinutele alese de tine! Vei radia la nunta varului! Petrecere frumoasa! Un site surprinzator cu tinute elegante , la preturi convenabile!

    • ionela bortofleac
    • 17/04/2015
    Răspunde

    Meteu aleg rochii scurte deci preferata mea este cea crem

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Foarte frumoase toate,imi plac! Si noi cele mai plinute trebuie sa aratam bine ,sa ne bucuram de asemenea frumuseti de rochii! Petrecere frumoasa si multumim de informatii despre acest site !

    • Mihaela
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Ce rochii frumoase au! Nu mi-a venit sa cred.

  1. Răspunde

    Foarte frumoase toate! <3 Si eu intampin aceasta problema,sunt "grasuta" si cam greu imi gasesc ceva potrivit si pe bugetul meu 🙂
    Multumim de recomandare! :-*

    • Mariana Cioranu
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Si eu sint grasuta si am probleme in alegerea rochiiilor dar si dupa buget .Imi place ce ti-ai ales .Multumesc pentru articol o sa ma uit pe site fiindca si eu am un botez .In iulie fiica mea va deveni mama,si trebuie sa ma pregatesc.

    • Lamiita Durac
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Nu stiam de acest site si sunt incantata sa il descopar ptr ca si eu am cativa de X – i. Dar sunt „X ” -ii mei si ….. asta e . :)) Imi place rochia alba cu dantela albastra deasupra desi alb .. in partea de jos … nu stiu cat ne avantajeaza . Dar ai de unde alege .

    • Daniela Stingaciu
    • 18/04/2015
    Răspunde

    Ihm nu esti singura pe care o canta cucii cautand rochii pe masura ei,in ultima vreme cautand rochii xl,am gasit mai mult l……….aproape renuntasem la ideea de a mai purta rochii vreodata………..so thx a lot pentru pont,trag un ochi cat pot de repede si pastrez restul pentru maine:)

    • mimi
    • 04/07/2015
    Răspunde

    Care este mai exact siteul.meci

      • cristina
      • 04/07/2015
      Răspunde
    • Achim Maria
    • 28/07/2015
    Răspunde

    Poti sa mai adaugi si http://nott.ro/ masurile sunt de la 42 pana la 60. Sunt doar pentru femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares