Locuinte de inchiriat In Tineretului

Locuinte de inchiriat
Daca te-ai saturat de locuit cu parintii tai sau ai sotului; daca in viata voastra a intrat un copil si cautati un apartament nou, intr-o zona buna, aproape de parc, de metrou de piete si supermarketuri, atunci nu trebuie decat sa va apucati sa va cautati o casa sau un apartament nou de cumparat. Nu sunt bani si mai dureaza pana va puteti inscrie la programul Prima Casa? Mai e o solutie: sa inchiriati un apartament. Ca si zona, Tineretului e zona in care am facut liceul si zona in care mi-am dorit intodeauna sa locuiesc. Esti la 5 minute distanta de centrul Bucurestiului, poti ajunge acolo cu multe mijloace de transport printre care si metrou care e sigur si rapid. Ai la dispozitie un parc mare si frumos amenajat, magazine, piata, terase si alte localuri.
Gasesti in Tineretului apartamente de inchiriat pentru toate gusturile si toate buzunarele.
Daca sunteti doar doua persoane, va puteti descurca foarte bine si intr-o garsoniera. Important e sa aveti parte de liniste in cuibusorul vostru de nebunii. Cea mai ieftina garsoniera in Tineretului, cu super conditii e doar 200 de euro chiria pe luna. Si cand zic garsoniera, nu te gandi la ceva mic pentru ca are 50 de m patrati adica mai mult decat apartamentul cu doua camere confort 2 pe care il aveam eu. E renovata, utilata si mobilata, numai gata sa te muti in ea. Si nu ai nevoie decat de 400 de euro: chiria pe prima luna plus garantia. Esti la 5 minute de metrou si casa cu toate finisajele moderne, asa cum ai visat!
In cazul in care va doriti mai mult spatiu, poate chiar aveti si un copil, un apartament de doua camere este cea mai buna alegere. Pentru 300 de euro pe luna, ai acces la un apartament in aceeasi zona, cu toate vecinatatile necesare plus scoli bune si sigure pentru cei mici. E un apartament curat, renovat finisat, insa doar partial mobilat si utilat. Dar pentru cei care au mobilierul lor  si au decis sa plece de la casa parintilor sau din alt aparatament, asta poate fi un plus. Daca aveti rabdare sa cautati putin, la acelasi pret puteti gasi de inchiriat si apartament complet mobilat si utilat, dotat si cu aer conditionat ca mai e putin si o sa aveti nevoie de el. Cu 400 de euro, poti inchiria un apartament spatios de 100 metri patrati in zona Tineretului, complet mobilat, cu doua bai, balcon, aer conditionat. Vei avea spatiu foarte mult pentru tine si familia ta. NU trebuie sa te trambalezi cu mobila ta.
In functie de numarul de camere, proximitate fata de parc sau metrou, calitatea finisajelor si a mobilierului, pretul apartamentelor de inchiriat creste, putand ajunge pana la 900 de euro pe luna pentru cel mai scump apartament de inchiriat in Tineretului, cu patru camere, intr-un complex rezidential. Spatiu  de 125 metri patrati, construit in 2010, cu parcare si paza 24/24h, cu spatii verzi si locuri de joaca pentru cei mici, apartament utilat si mobilat complet intr-un stil modern.
Acestea sunt solutii de inchiriat, insa daca sunteti in cautare de locuinte de cumparat, va sugerez sa cautati si pe site-urile cu anunturi de locuinte scoase la vanzare de banci sau fisc, in urma executarii silite si puteti avea noroc sa va luati apartament chiar si cu 20000 de euro in Bucuresti. Afla mai multe aici.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Este foarte frumoasa zona si din cate stiu nu este deloc ieftina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares