Fashion in luna lui Martie

fashion
Am intrat in luna pe care barbatii o urasc si noi o adoram. Daca cineva ne intreaba ce vrem sa primim de 1 martie, toate ne ascundem dupa degete si spunem ca un martisor e suficient. Da’ de unde? Una nu ar zice „nu” daca ar primi pe post de martisor numai cadouri din categoria fashion. Ce daca nu poti pune o poseta in piept sau niste pantofi in vaza? Ce daca ai dulapul plin de haine? Niciodata nu sunt suficiente, si in veci nu vor fi prea multe. A vazut cineva vreo femeie care arde rufele cand le calca uitandu-se la stiri? Dar cate au distrus camasa partenerului cu ochii pe canalul de moda?!
Indiferent de varsta, sex sau venit, femeile ar investi la infinit in imbracaminte, incaltaminte, accesorii sau cosmetice. A trecut de mult vremea in care era suficient sa fii in pas cu moda. Acum moda trebuie depasita. Luna martie e luna noastra, a femeilor. E si prima luna de primavara deci motiv numai bun de adaugat obiecte noi in garderoba. Nu pentru ca cele de anul trecut nu ne-ar mai veni. Ca, doar noi, suntem mereu trase prin inel. Dar cele de anul trecut nu se mai poarta. Nici ca material nici ca nuanta sau croiala.
sursa foto colorsolutionsinternational.com 
Primavara 2014 va fi plina de culoare. S-a decretat: culoarea este noul negru! Asa ca musai sa adaugi cateva piese in mov incandescent, verde smarald sau portocaliu. Si sa nu iti treca prin cap sa le combini cu ceva negru pentru ca monocromia e la putere. Adica adio all-black, trecem la all-green sau all-orange. Tendintele 2014 trebuiesc respectate dar combinate cu alte elemente din dressing pentru ca absolut nimeni nu isi permite ca la inceput de sezon sa atunce toate hainele sau pantofii sin sezonul trecut si sa o ia de la zero.
sursa foto perfectlady.ro
In materie de fuste, daca vei miza pe fuste plisate, indiferent de lungime, nimeni nu va putea sa iti reproseze ceva mai ales daca alegi o nuanta metalica. Sa nu uiti si de vedeta sezonului in persoana rozului pudrat care ca fi prezent la toate evenimentele. Violetul-fuchsia in combinatie cu auriu, galben, verde sau turcoaz, va fi in vitrina fiecarui magazin din mall. Combina fusta cu orice top, atata timp cat e transparent pentru ca 2014 vrea sa iti vada pielea. Ca si material, adu satinul din zona tinutelor de seara in cea a lookului de zi si sigur vei face senzatie.
sursa foto spillthatea.com
Daca urmam aceste tendinte si apelam la sfaturile si tips-urile bloggerilor de fashion, e imposibil sa dam gres si sa ne poate reprosa ca nu suntem fashion. Slava Domnului, haine avem de unde cumpara, atat din magazinele fizice cat si din cele virtuale, informatia e la liber si doar de noi depinde daca vom fi bine sau prost imbracate.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares