Cum avem grija de ten primavara?

produse ladys
Chiar daca azi a cam plouat, primavara e aici. Tenul noastru necesita de acum si mai multa ingrijire decat in sezonul rece si mi-am propus sa vorbim astazi despre cateva produse pe care eu le folosesc si vi le recomand si voua.
Nici o zi nu incepe fara demachiere chiar daca am facut-o temeinic seara, asa ca, prima pe lista este lotiunea demachianta cu extract de magnolie de la Regal, de la Lady’s. Eu ma impac foarte bine cu ea, avand un ten mixt. Din cate stiu de la fetele care au comandat-o nimeni nu s-a plans de ea, fiind trecuta ca dedicata tuturor tipurilor de piele si eu zic ca o pot folosi si cei cu ten sensibil pentru ca nu are alcool sau parabeni. Folositi-o dimineata si seara pentru ca va curata tenul, il calmeaza, il protejeaza si are si efect regenerant!
Pentru un plus de catifelare, folosesc si lotiunea tonica Regal cu extract de nufar. O pot folosi persoanele care au tenul normal si mixt, avand un efect calmant pentru ca nici aceasta nu are in compozitie alcool si parabeni. Efectul este, dupa cum si numele ii spune, unul de revigorare a tenului. Lasa pielea catifelata si luminoasa.
Urmatorul pas este aplicarea unei creme de zi care ne protejeze de UV. Crema de zi Regal cu miere, ulei de palmier si lapte, ne protejeaza de razele uktraviolete si previne imbatranirea prematura a pielii, care poate fi mult accentuata de expunerea la soare. Aceasta, hraneste si protejeaza tenul peste zi si poate fi folosita pe orice tip de ten cu rezultate foarte bune. Are si un miros placut care persista.

Seara, se face demachierea din nou, pentru a inlatura tot praful si impuritatile stranse peste zi(care insa nu au patruns in pori pentru ca am aplicat crema de zi care ne protejeaza). Pentru ca anul asta fac 30 de ani, am inceput sa ma tem foarte tare de riduri asa ca folosesc pentru spalarea fetei gel de curatare cu vitamina E+C si extract de orez pentru ten normal si mixt Q10. Q10-le e un puternic antioxidat si tine ridurile la distanta si aminoacizii din orez hidrateaza si revitalizeaza tenul.

Ultima, si nu cea din urma e crema de noapte. Folosesc crema regeneranta cu extract de magnolie. Are si miros frumos si actiune vizibila datorita BIOPEPTIDE-lor CL care stimuleaza producerea de colagen si acid hialuronic, acestea fiind cele care ne fac sa parem mai tinere.Sa nu credeti ca sunt milionara. Dar toate astea ma costa undeva la 70 de lei pret intreg si pentru ca sunt si reprezentant am si super reducere asa ca ies si mai ieftin. Mai bine investesc acum mai putin ca daca o sa ajung sa arat ca o mamaie eu nu am banii Nicoletei Luciu sa ii dau pe operatii estetice!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • maria agurita ignat
    • 29/03/2014
    Răspunde

    Interesante produsele, ma bucur ca ai scris despre ele.Am tot intrebat printre cunostinte daca le foloseste cineva, daca sunt bune si mare lucru nu am aflat.Pupici si multumesc de informatii.

  1. Răspunde

    Din pacate eu nu prea respect ritualul de demachiere si stiu ca nu e bine dar sunt prea lenesa pentru asta.

    • Hacman Mariana
    • 10/03/2015
    Răspunde

    De obicei folosesc lotitinu de demachiere de la Nivea,Oriflame,Avon..nu am folosit inca produsele recomandate si folosite de tine…dar am sa caut sa-mi cumpar sa le testez mai ales ca am tenul foarte sensibil..multumesc de sfaturi…

    • Mariana Cioranu
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Eu folosesc lotiune de demachiere de la Nivea si sint foarte multumita.Ce folosesti tu nu costa foarte mult dar citeodata ma las pe mine si dau prioritate fetei mele.Mariana Cioranu

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 10/03/2015
    Răspunde

    Folosesc produsele de la Nivea(lotiune de demachiere,crema,sapun,gel,cam toate),ma impac bine cu ele,multumesc de informatii cele propuse de tine nu le-am incercat dar suna tentant.

    • coman ramona
    • 11/03/2015
    Răspunde

    🙁 nu pot spune cu mandrie ca respect frecvent tot ritualul de mentinere a unui ten sanatos…dar atunci cand o fac o fac exact cum trebuie…am produse care intrunesc toate proprietatile de ingrijire dar sunt bucuroasa de articol…o sa le incerc 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares