Cu Gerlinea slabesti mancand ciocolata

gerlinea slabit
M-am saturat sa imi spuneti ca sunt grasa. M-am saturat sa aud ca unu’ a slabit mancand varza si altul mancand salata. Uite ca nu suntem toti la fel. Unii nu simt nevoia de dulce. Eu as manca dulce la fiecare masa si intre mese. Poti sa nu imi dai paine, sa nu imi dai carne, dar da-mi dulce!
Cineva s-a gandit si la mine si acum o sa pot si eu sa slabesc. Nu ma visez manechin dar vreau sa slabesc pentru a ma simti mai bine in pielea mea, sa pot imbraca hainele care imi plac si nu se fabrica pe masura mea, sa zambesc atunci cand ma intalnesc cu oglinda. Acum vreo zece ani, am tinut un regim care m-a ca dat peste cap. Regim inventat de mine, pentru mine. Toata ziua numai salate. Plus zilnic doua inghetate. V-am zis ca nu pot fara dulce. Am slabit in 4 luni 20 de kilograme dar cand a inceput sa imi cada parul am inteles ca nu faceam ceea ce trebuie. La vremea aceea nici nu aveam acces la atatea  informatii sau produse de slabit.
Intre timp, mi-am facut o prietena noua. O cheama Gerlinea. E fata buna si m-a invatat multe despre slabit. Ba, mai mult decat atat, de la ea imi cumpar si substitute de masa. Ce e un substitut alimentar? Un produs care te ajuta sa slabesti sau sa te mentii in forma, oferindu-ti proteinele, vitaminele si mineralele de care corpul tau are nevoie. Produsele Gerlinea au continut caloric scazut dar proprietati nutritive magice. Ne asigura mese sau gustari delicioase dar si sanatoase. Nu sunt basme, sunt lucruri certe. Studiile Asociatiei Europene pentru Siguranta Alimentelor indica faptul ca inlocuirea a doua mese cu substitute de masa certicate, ajuta la scaderea in greutate. Cand ai ajuns la greutatea dorita, pentru mentinere, inlocuiesti o singura masa pe zi cu aceste substitute.
Parca la mine s-au gandit cand au creat bunatatile astea, pline de nutrienti. Acum pot tine un regim hipocaloric in care sa imi satisfac pofta de dulce si din acel dulce sa imi iau si proteine, minerale si vitamine de care am nevoie ca sa nu imi slabesc sistemul imunitar si sa creez dezechilibre grave in organism.
De ce ducem noi lipsa acuta? Gresit. Nu de bani si de timp. N-avem timp sa gatim sanatos atat cat ne-am dori. Nu avem timp sa luam o masa sanatoasa la pranz. Insa, cu Gerlinea, mananci sanatos la orice ora si in orice loc. Poti inlocui pranzul cu un baton proteic delicios, cu o bautura proteica pe care nici nu trebuie sa o prepari pentru ca exista gata preparate sau cu o supa crema  de mazare-dovlecei. Indiferent ce alegi, cu maxim 250 de calorii iti asiguri un pranz bun la gust, satios, sanatos. Iar la gustare, renunta la sticksurile alea pline de calorii si fara nici un aport nutritiv! Ia un pahar cu lapte si 3 biscuiti de la Gerlinea dulci cu vanilie-lamaie, caise-piersici, cereale-ciocolata sau varianta sarata cu mac si rozmarin! Iti faci si pofta de dulce sau sarat, iti asiguri stomacul sa nu roada in gol ca sa ceara la cina cantitati industriale de hrana, iti iei si vitamine minerale si proteine si cu toate astea slabesti. De ce? Pentru ca portiile sunt impachetate separat, bine calculate, in asa fel incat 3 biscuti nu depasesc 110 Kcal. Iata un exemplu de meniu bazat pe substitute de masa si gustari sanatoase pentru slabit.
Daca n-ati inteles pana acum, subliniez ca Gerlinea nu vine sa iti promita ca poti sa mananci la fel ca inainte, ce vrei si cat vrei, ca daca mananci biscuiti slabesti! Gerlinea promoveaza stilul de viata sanatos. Substitutele si gustarile special gandite pentru noi, nu insotesc o masa ci o inlocuiesc, atunci cand vrem sa slabim.
Unde gasim produsele? Le poti comanda online de pe nutrivita.ro sau le gasesti in supermarketuri la raionul de dietetice. Ai avantaj in martie daca le cumperi online pentru ca au reducere 10% la toate batoanele de slabit 372 g Gerlinea.
De ce iubesc eu produsele si de ce am zis ca pot slabi mancand ciocolata? Pentru ca Gerlinea a facut din ciocolata „regina dietei”. Produsele sunt delicioase ca orice alt desert la care eu poftesc. Daca as manca salata si ciocolata clasica n-as slabi. Ciocolata clasica are multe calorii si mult zahar. Pe langa asta, de unde proteine si vitamine de care am nevoie? Dar cu produsele astea doua, eu ma apuc de slabit si nu ma mai poate opri nimic. Acum nu mai am nici o scuza ca nu pot tine dieta pentru ca sunt dependenta de dulciuri. Pot manca dulce, asigurandu-mi necesarul de vitamine, minerale si proteine, fara sa acumulez ‘jdemii de calorii.

Indiferent ca sunt acasa, la munca sau te miri pe unde, doua mese pe zi le iau folosind deliciosul shake cioco gata preparat sau batonul de ciocolata cu cocos. Din batoanele de ciocolata imi iau proteine din lapte, proteine din grau, minerale (potasiu, sodiu, calciu, magneziu, zinc, fier, mangan, cupru, iod, seleniu),vitamine A, B1, B2, B5, B6, B9, B12, C, D, E (lactoza), H si PP. Doua batoane de slabit, cu gust bun de ciocolata imi tin loc de masa…asta da regim! Le completez cu multa apa si renunt la a mai lua tramvaiul ca sa fac si miscare macar 20 de minute pe zi. Shake-ul are doar 220-230 de calorii dar in ele se scalda 11 vitamine si 12 minerale care imi dau vitalitate si pofta de viata. Mai ales ca, eu daca ma privez de dulciuri, parca sunt batuta de soarta.

Tragem linie si socotim. Calorii putine, proteine cat cuprinde, vitamine si minerale din belsug. Se adauga gust buna de ciocolata si se scad kilogramele pierdute. Va doresc sa slabiti fericiti cu ciocolata!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares