Cine te ajuta in caz de divort?

divort
Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat azi prin divort notar. Despre ei vorbeam cu o prietena la telefon. Ea a trecut acum doi ani printr-un divort care nu a fost deloc usor. Nu era in postura vedetei care are bani sa plateasca avocat si sa mearga la consilieri. Nici nu vreau sa imi imaginez cat de greu e sa treci prin asta singur, sa nu ai cu cine sa te sfatuiesti si pe cine sa intrebi cum sa procedezi ca sa iesi bine la partaj. Ne avea pe noi, prietenele ei dar noi nici nu stiam cum te simti cand te confrunti cu un divort nici ce implica asta din punct de vedere legal.

Daca ar fi stiut aunci ca exista Divort.ro, un aliat de nadejde al celor care pun capat unei casnicii, i-ar fi fost mai usor. Aici ai acces la resurse legale despre divort. Nu trece nimeni prin asta in locul tau dar macar cineva se ofera sa iti fie alaturi. E nevoie de multe acte atunci cand te decizi sa divortezi, mai ales atunci cand se incheie un mariaj cu vechime si exista si bunuri de impartit sau se disputa custodia copiilor. E important ca cineva sa iti spuna cand poti sa rezolvi simplu treaba prin prezentare la notar si cand e musai sa apelezi la avocat care sa iti apere interesele. Pe tot procesul de divort ai nevoie de informatii pe care de cele mai multe ori nu le gasesti la un loc, de consiliere, mediere. Pe langa asta, nevoia de a impartasi impresiile cu oameni care au trecut si ei printr-un divort, care ar putea sa te inteleaga perfect si sa iti dea un sfat in cunostinta de cauza este mare. Pentru asta s-a creat un forum unde se inlesteneste interactiunea „divortatilor”.

Cand Mihaela a decis sa depuna cerere divort nici nu stia de unde trebuie depusa, nici daca trebuie sa o depuna ea sau avocatul, nici macar de unde sa ia un model cerere de divort sau cum sa o completeze corect. Acum e simplu pentru ca pe site-ul despre care iti vorbesc gasesti orice informatie, modele de cereri, specialisti care sa te ajute raspunzandu-ti la intrebari al caror raspuns nu este inca pe site. Fie ca ai o intrebare pentru un avocat, un notar, un detectiv sau un psiholog, aici gasesti raspunsul la problema care te framata vizavi de divortul in curs. Pe toata durata procesului, poti cauta si solicita informatii despre la acte necesare divort, custodia copiilor, drepturile de vizitare, pensia alimentara, partaj si multe alte subiecte. Si dupa incheierea divortului, ramanem prieteni pentru ca e posibil sa ai nevoie de noi raspunsuri daca fostul partener nu respecta orele de vizita sau data platii pensiei alimentare.

In divort, ca si in razboi, ai nevoie de aliati. Iar aliatul cel mai de nadejde in caz de divort este Divort.ro pentru ca el iti spune tot ce sa faci sau sa nu faci in caz de divort sau separare. Deciziile cele mai bune sunt cele luate dupa ce te-ai informat la maxim si cand informatia e la indemana ta gratuit, e imposibil sa iei decizia gresita.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares