Ce purtam saptamana asta?

rochie office neagra
Vreme calduta de primavara, dar se anunta si ploi pentru saptamana asta. Totusi, e primvara si nu vom mai avea nevoie de pulovere groase asa ca merg niste bluzite insotite de niste jachete mai subtiri, fie cu un pantalon fie cu o fustita draguta care sa ne insenineze ziua. N-as zice nu nici pentru rochite, mai ales ca ele sunt cele mai feminine piese de vestimentatie.

Produsele din acest articol poti fi gasite de cumparat AICI.

O rochie neagra, fara maneci dar destul de imbracata, fara vreun decolteu exagerat, cu curelusa in talie si despicata la spate, ar merge la mare fix cu o jacheta imitatie de piele pentru o tinuta casual sau cu un sacou elegant daca vrem sa o purtam la job.
Daca preferi stilul sport pentru o plimbare in parc cu iubitul sau cu prietenele tale, o rochie stil hanorac, cu gluga, asortata cu niste tenisi in tendinte, nu are cum sa nu te scoata in evidenta, chiar daca pare banala la prima vedere. Te vei simti minunat in aceasta rochie dim bumbac.
Si daca nu ai chef si nu ai chef sa te gatesti, atunci scoate jeansii din sifonier, pune tricoul asta cu imprimeu cu elefant peste ei si fii sigura ca nu o sa iti fie nici frig pentru ca are maneca lunga si nici nu o sa ai senzatia ca esti imbracata prost. O tinuta tinereasca, in care sa te simti bine, nu da gres.
Mai multe produse poti gasi aici, la super preturi ba chiar si cu reduceri. Depinde de stilul tau si de starea de spirit dar haine gasesti pe toate gusturile!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares