Cauti invitatii de nunta?

invitații de nuntă
Varul meu se insoara anul asta si printre toate detaliile pe care le are de pus la punct, se afla si invitatiile de nunta, un fel de carte de vizita a mirilor care ii reprezinta in fata invitatilor. Normal ca au cautat cele mai frumoase invitatii de nunta. Conteaza si pretul ca nu suntem milionari dar cel mai mult conteaza ca invitatiile sa fie speciale si frumoase ca o data se casatoresc. Haideti sa va arat care mi-au placut mie cel mai mult.
Aceasta care se inchide ea insasi ca un plic, legata cu o funda peste o inima amprentata in cartonul invitatie, in care sunt scrise numele mirilor si data evenimentului, mi se pare simpla si in acelasi timp de efect, potrivita pentru o nunta intre doi oameni romantici. Romantismul este subliniat si de modelul floral in relief.
O alta invitatie de nunta foarte frumoasa ar fi aceasta, putin mai colorata, demna de a invitat oamenii la nunta unor tineri vesei si optimisti, cu un simt al umorului dezvoltat. Daca primesti o astfel de invitatie, fii sigur ca va fi una din cele mai distractive nunti la care ai luat parte.
Pe Deluxe Cards am gasit si o invitatie foarte frumoasa pentru o nunta care ar avea ca tematica antichitatea sau evul mediu. O invitati de nunta sub forma de papirus, rulat, legat cu snur si cu pecete. Un pergament care te invita la nunta, asezat frumos intr-o cutie.
Ultima, dar nu cea din urma, in topul celor mai frumoase invitatii de nunta, am sa clasez aceasta invitatie in crem si grena pentru ca imi place mult contrastul si ideea inimilor decupate care inchid si deschid invitatia. E chiar mai frumos modelul asta pe carton mat decat alte invitatii realizate pe carton lucios.
Vei gasi invitatii indiferent de buget, pe gustul tau. Fie ca vrei invitatii romantice sau sturlubatice, albe, negre sau ivoire, oferta e foarte bogata. Trebuie doar sa iti faci timp si sa studiezi toate modelele ca sa fii sigura in final ca ai ales cele mai frumoase invitatii de nunta. Le poti face chiar mai frumoase pentru ca ai si posibilitatea sa le personalizezi. Invitatia de nunta trebuie sa fie frumoasa ca sa ii convinga pe cei care o primesc ca evenimentul merita, dar si pentru ca va ramane in albumul tau cu amintiri si o vei arata si nepotilor peste ani.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares