Horoscopul banilor 2014 – cel mai bun an

horoscop
Acesta este un horoscop romanesc- „adunacios” un pamflet pe care, insa, va rog sa nu il tratati ca atare, ci sa il luati in serios pentru ca numai urmand sfaturile mele, anul 2014 va va asigura un ascendent financiar fara precedent!
2014 este anul schimbarilor majore din punct de vedere astrologic. Gata cu Mercur retrograd si cu planete care nu vor sa tranziteze casa banilor. Astrologii, au descoperit o noua planeta, planeta ADUNA.ro, situata in afara sistemului astrologic dar cu ample influente asupra acestuia. Planeta banilor are sateliti naturali pe care ii trimite pe casa banilor fiecarei zodii, iar acestia influenteaza decisiv capacitatea nativilor de a economisi si a cumula bani. Este singura planeta pe care o putem forta noi insine sa ne tranziteze semnul zodiacal, doar facandu-ne cont pe ADUNA.ro.

Berbecii – Pentru a se imbogati, Berbecul trebuie sa creada in faptul ca banca lui nu va da niciodata faliment. Nici nu are cum sa dea faliment anul acesta pentru ca la fiecare lucru pe care il cumpara, o suma de bani i se intoarce in cont pentru a putea fi reinvestita. Se spune ca berbecii nu prea sunt capabili sa stranga bani, dar planeta ADUNA.ro e gata sa le modifice harta astrala si sa schimbe aceste prejudecati despre zodia lor, invatandu-i cum pot face banii sa se intoarca inapoi la ei.

Taur – nativii acestei zodii sunt printre cei care iubesc cel mai mult banii, iar anul acesta chiar vor avea ce sa iubeasca! Au si mare talent in a face bani si putere mare de convingere.Pentru fiecare cumparatura facuta pe ADUNA.ro, taurii acumuleaza cashback iar valoarea acestuia poate fi si mai mare pentru ei pentru ca isi pot convinge prietenii sa foloseasca si ei sistemul si vor castiga si parte din cashbackul fiecarui prieten adus, fara a-i afecta acestuia valoarea cashback-ului pe care il are de primit.

Gemenii – zodie care stie bine sa administreze banii dar nu e zgarcita. Le place sa isi ajute familia si prietenii si in 2014 vor putea face asta cu succes, fara a se neglija pe ei insisi. Isi fac cumparaturile prin intermediul ADUNA.ro, iar cu cashback-ul acumulat, vor putea sa continue sa faca suprize tuturor celor apropiati. Vor putea castiga chiar sume uriase pentru ca se pricep la strategii si au toate sansele sa isi creeze o super echipa promovand linkul de referal de pe site.

Racul este cea mai prudenta zodie, nu ii place sa riste nimic atunci cand vine vorba de bani dar nici nu face parte din preferatii zodiacului in ceea ce priveste capacitatea de a acumula sume de bani. Traiesc de azi pe maine, si singura modalitate prin care pot ajunge sa aibe o avere considerabila ar fi sa primeasca o mostenire. Acum pot strange bani intr-un mod simplu, avand grija ca atunci cand isi fac cumparaturile online, sa o faca accesand magazinele dorite prin intermediul ADUNA.ro. Orice comanda finalizata, le aduce bani inapoi.

Leu – e semnul luxului si cand vine vorba de el, arunca banii in stanga si in dreapta, fiind un mare risipitor. Un leu care nu are o situatie materiala buna, e un leu nefericit, insa, din 2014 nu vor mai exista lei nefericiti! Prin sistemul cumperi si aduni, e ca si cum de fiecare data cand cumpara ceva, primeste un cadou, cadou ce va fi sub forma de bani iar astfel situatia materiala nu va fi afectata atat de tare ca atunci cand cumperi si nu primesti nimic inapoi. Unde mai pui ca, pentru ca luxul sa fie maxim, pe lista magazinelor partenere sunt si magazine din strainatate.

Fecioara – mai catolica decat papa si mai econoama decat Hagi Tudose, fecioara risca sa munceasca 24/24 numai ca sa stie ca strange bani. Asta il face, uneori sa uite de familie, de distractie, de el insusi. Incepand cu 2014, viata fecioarei de poate schimba. Va invata sa petreaca timp cu familia, sa se distreze si sa le cumpere cadouri online, asta numai pentru ca va vedea ca poti castiga bani si facand cumparaturi.

Balanta – e un semn ceva mai special pentru ca isi doreste compania banilor dar nu prea face nimic pentru a-i obtine. Daca intr-un grup, cineva se lauda ca a facut multi bani printr-o afacere, majoritatea vor intreba „cum?”. Balanta va spune doar „daca as avea eu banii astia!”. Draga balanta, asta e anul tau, anul schimbarii. Faci cumparaturi prin sistemul ADUNA.ro si ceilalti te vor intreba cum de ti-ai luat telefon nou si tot mai ai bani de iesit in oras.

Scorpionul e zodia care stie cel mai bine cum sa faca din bani alti bani, sa faca banii sa lucreze pentru el, sa ii vada cum se aduna ban cu ban, asa ca va sti sa profite cel mai bine de platforma. Ziua norocoasa este joia, zi in care se fac platile cashback-ului acumulat de-a lungul saptamanii atat din comenzile proprii cat si din comenzile prietenilor recomandati.

Sagetatorul iubeste banii si nu se rusineaza sa spuna ca ar face cam orice pentru a-si ingrosa conturile. Cand au bani, sunt foarte agreabili si buni prieteni; cand nu-i mai au devin avari si rautaciosi. Dar, sunt un semn zodiacal foarte norocos iar anul acesta norocul le surade si vor putea sa cumpere online tot ce au nevoie, comparand preturile, alegand cea mai buna oferta de pret dar si primind bani inapoi pentru ce au cumparat. Cand banii li se intorc in portofel, vor deveni cel mai agreabil semn zodiacal.

Scorpionul e foarte secretos cand vine vorba de bani, si cand ii are si cand nu ii are pentru ca la acesti nativi, banul e cel care da statul social. Sunt prea economi cand vine vorba de a cheltui pentru nevoi personale si ajung sa imbrace haine cu aspect invechit. Vesti bune de la astrologi. In 2014, vor avea si haine noi cumparate de pe site-urile partenere ADUNA.ro, vor vedea ca pot face banii sa intoarca la ei si vor renunta la caracterul secretos, pentru ca numai recomandand site-ul si altora vor putea castiga mai mult. Impartiti secretul banilor tuturor si veti fi mai bogat!

Pentru varsatori, banii sunt mai degraba o jucarie; le place sa ii faca dar sa si cheltuie, in aceeasi masura. Ce nu le place? Sa spuna cati bani au si cum i-au facut. Dar suma o putem intui, analizand standardul de viata al varsatorului pentru ca el doar in asta investeste. Sau…il putem spiona cand isi numara banii de contul de paypal, si vom afla ca isi face cumparaturile pe ADUNA.ro si primeste bani inapoi de fiecare data cand comanda ceva online.

Pestii nu prea se pricep sa faca bani, nici nu stiu cati au cand ii au pentru ca viata materiala nu prea ii intereseaza. Ei de regula sunt oamenii cu idei pe care le pun altii in aplicare si se imbogatesc pe urma lor. Sigur cel care a fondat anunda.ro face parte din nativii acestei zodii, de vreme ce ideea lui ne va ajuta si pe noi sa economisim bani. Restul pestilor ar trebui sa stie ca, si daca e adevarat ca viata materiala nu e principala lor grija, ar trebui sa isi faca shoppingul online numai pe ADUNA.ro pentru ca astfel vor contribui la acte de caritate. Cum? O parte din banii dati pe cumparaturi(atentie!- nu din cashbackul lor propriu), sunt redistribuiti catre fundatia Mihai Nesu si vor fi folositi pentru dotarea spitalelor sau tratamente pentru copiii bolnavi.

Indiferent de zodie, anul 2014 va fi un an financiar mai bun. Nu se maresc salariile, nici sansele sa castigati la loto. Insa, e anul in care invatam banii sa se intoarca la noi, prin sistem cashback. Cumperi ce ai nevoie online si o parte din bani iti sunt restituiti! E anul in care prietenii te ajuta sa faci bani online si castiga la randul lor din treaba asta. Ei castiga economii serioase, iar tu bani ca procent din cumparaturile facute de ei. Nici o sansa sa se supere prietenii pe tine pentru ca nu iei nimic din cashback-ul lor, doar din venitul ADUNA.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares