Femeile se simt pretuite cu BePrecious

Te nasti femeie si esti femeie pana pleci. Exista lucruri care te definesc, lucruri fara de care nu te simti completa. O femeie fara bijuterii se simte dezgolita si vulnerabila in fata publicului sau. Femeia renunta rar sau niciodata la bijuterii, dovada atatea pictoriale in revistele pentru barbati, in care femeia se expune in toata splendoarea dar pastreaza bijuteriile, podoabe care le dau incredere in ele si le desavarsesc frumusetea(acolo unde femeia e constienta de frumusetea sa) sau le ajuta sa treaca peste un complex(cand femeia are dubii asupra efectului pe care il pot avea sanii pe care ea ii considera prea mici).
Intreaba orice fata/femeie ce isi doreste drept cadou si iti garantez ca mai mult de cinci din zece raspunsuri vor numi bijuterii, fara sa stea prea mult pe ganduri. De la stadiul de bebe, cand nasica iti pune primii cercelusi, trecand prin varsta la care te probezi cu bratarile mamei, prin momentul in care el iti ofera inelul de logodna, la clipa in care, ajunsa la o varsta inaintata, deschizi cutia cu bijuterii si retraiesti clipele frumoase legate de ele, bijuteriile te fac sa te simti pretioasa. Iti imprumuta din frumusetea si pretiozitatea lor, devin parte din tine. Ne fac sa ne simtim rasfatate si adorate, ca si cum am straluci in viata persoanei care ne daruieste bijuteria, la fel de tare cum straluceste ea pe degetul sau la mana noastra.
E un cerc in care bijuteriile te fac feminina si eleganta si cer la randul lor feminitate si eleganta. Cer si confera aceleasi valori pe care lumea le apreciaza la orice bijuterie. Pretioasa prin material, prin piatra atasata, prin finisaje. Pretioasa pentru ca e unica si pura, nu un fake ieftin care nu dureaza in timp. Vorbesc si de femeie dar si de bijuterie. Stilul nu-l poti pierde, asa cum o bijuterie de lux nu isi poate pierde valoarea in timp. Frumusetea aceea care radiaza din feminitatea si delicatetea ta, nu poate disparea cu trecerea timpului. Cand daruiesti o bijuterie, nu poti pune in cutiuta de catifea, un colier sau un inel prost lucrat si din material care lasa de dorit. E ca si cum i-ai spune persoanei careia ii faci darul ca nu o pretuiesti deloc. Mai bine nu ii mai dai nimic. O bijuterie trebuie sa tipe din toate puterile ei, din saculet sau din cutiuta, „TE IUBESC”.
Se apropie luna femeii si am destule femei in viata mea care merita sa fie apreciate. Poate ca o bijuterie nu e cel mai ieftin cadou dar o bijuterie nu moare dupa cateva zile intr-o vaza. Prefer sa aleg, pentru 1 martie si 8 martie, daruri care sa rasfete urechile, gatul sau incheieturile doamnelor pe care le respect si ador.
Cine ar fi cea mai importanta femeie daca nu mama? Cum sa nu iti adori mama care ti-a dat viata si si-a scos lantisorul de la gat ca sa ti-l daruiasa tie la varsta majoratului? Nimic nu e prea mult pentru mama. Un inel din argint de cea mai buna calitate, placat cu aur, cu o piatra in culoarea piersicii contrastand cu bordura neagra din spinel, mi se pare cea mai buna alegere. O simt ca fiind bijuteria capabila sa ii spuna din prima „te iubesc mama si te apreciez pentru ca esti singura care mi-a fost alaturi si la bine si la greu”.
O alta persoana pe care o pretuiesc mult si vreau sa ii pot arata asta printr-un cadou, este prietena mea cea mai buna, Adriana. Nimic nu o face sa vibreze mai tare decat o bijuterie cu perle. E ceva din gingasia ei care e acolo, in perluta aceea mica si jucausa. O inima placata cu rodiu in care e montata o perluta ce ii va straluci pe lobul urechii, e singura care ar putea sa ii spuna ce inseamna ea pentru mine, fara ca eu sa scot vreun cuvant: „te pretuiesc pentru ca tu ma faci sa zambesc cand totul ma indeamna sa plang”.
O brosa pe care sa o poarte la tinutele ei elegante si stilate, i-ar aminti matusii mele, in fiecare clipa, ca nepoata ei o considera la fel de pretioasa ca o bijuterie cu diamant pentru ca frumusetea diamantului depinde de slefuitor, iar ea a fost cea care m-a slefuit si m-a facut sa ma apreciez la adevarata mea valoare. Argintul placat cu rodiu presarat cu zirconii marunte, vorbeste de la sine si ii spune „Be Precious la fel ca mine!”
Indiferent de ocazia pentru care esti in cautare de cadouri pentru femei, indiferent ca in postura de darui ceva este un barbat sau o femeie, atunci cand darul merge catre o reprezentata a sexului frumos, o bijuterie aleasa cu grija isi va face treaba si va transmite clar „sunt pretioasa la fel ca tine”.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares