Daca ai fost la salon, castigi!

salon

Am gasit aseara ceva interesant din categoria concursuri pentru bloggeri si, cum stiti, imi plac provocarile si nu m-am putut abtine sa nu va impartasesc si voua concursul dar si experienta de care mi-am amintit cu aceasta ocazie. Daca in 2013 ai intrat macar o data intr-un salon, fie el de frizerie, coafura, remodelare sau masaj, atunci esti candidatul ideal pentru concursul de care vorbesc. Daca ai si blog si e mai vechi de 2 ani in online avand un page rank minim 2, nu-ti mai ramane decat sa citesti toate detaliile legate de concurs si sa te pui pe scris pentru ca premiile merita. Ce se da? Bani. Doua premii: unul il poti lua daca articolul tau va fi cel mai apreciat sau altul daca esti norocos si la tragerea la sorti iese numele tau. Studiaza tu restul detaliilor pe Concurs Saloane.ro pentru bloggeri.Eu nu sunt genul care sta toata ziua prin saloane. Recunosc chiar ca am un aspect neingrijit. Nu neingrijitul acela cu aspect de murdar si neingrijitul care nu investeste prea multi bani si timp in look-ul sau. De vopsit inca nu va vopsesc pentru ca imi place culoarea parului meu si inca nu au aparut mai mult de 2-3 fire albe. Tunsori noi nu prea incerc pentru ca mereu mi-e teama de ce e nou. De tuns, insa, parul meu trebuie tuns neaparat la doua luni pentru ca mi se tocesc varfurile foarte repede. Pentru treaba asta, apelez de ani buni la o fosta colega de scoala care venea acasa si ne tundea pe mine pe mama si pe matusa, iar pe ele le si vopsea. Ni se parea noua mai comod acasa.

Anul trecut, Georgiana era insarcinata si nu putea lucra pentru ca avea o sarcina cu probleme. Ne-a indrumat catre salonul Alma, unde lucra si ea si ne-a garantat ca fetele de acolo sunt la fel de bune ca si ea, folosesc aceleasi produse si ne vor trata cu grija. Nu ne suradea ideea dar era musai pentru ca nunta varului meu batea la usa si trebuia sa ne aranjam. Sotul meu, cand a vazut unde mergem, mi-a spus ca acolo se tundea si el de mai bine de un an si ca e curat si ca vede mereu acolo doamne la vopsit si coafat, care ies foarte bine. El nu se uitase niciodata ca sa stie cum ii zice salonului. Pentru el era simpla frizerie.

Ne-am dus in cursul saptamanii si ne-am facut programare pentru sambata. Eu cu matusa. Cand am ajuns acolo, nu a trebuit sa asteptam foarte mult pana ne-au preluat doua fete dragute. Cat am stat acolo, de fiecare data cand tundea pe cineva vreo frizerita, strangea cu matura nu ramanea fir de par, stergea oglinda si curata masina. Asta ne-a placut. Eu m-am ales cu un spalat si tuns iar matusa s-a delectat cu vopsit si tuns. Aveam nevoie si de cate o coafura pentru ziua respectiva si habar aveam ce sa cerem. Ne era si rusine sa spunem ca vrem ceva dar nu stim ce. Dar fetele au fost foarte de treaba si deloc fitoase si au scos dintr-un sertar un catalog ca sa ne uitam ce ne-ar placea. Eu alesesem un coc amplasat foarte sus dar Mariana, fata care se ocupa de mine, mi-a explicat ca nu prea se potriveste formatului fetei mele si mi-a sugerat altceva. Am mers pe mana ei pentru ca vedeam din cum se misca faptul ca are ceva experienta si stie ce si cum. Cand a venit randul matusii sa aleaga cum vrea sa ii fie aranjat parul, surpriza a fost si mai mare. I-a recomandat coafeza sa ii taie putin breton. Nu-mi venea sa cred cat de bine ii statea. Parca o intinerea si o facea si  mai slaba. De atunci numai cu breton se tunde. Si tot de atunci, numai la salon acolo mergem.

In mintea noastra, salon insemna ceva mega-scump si nu era de nasul nostru. Avuseseram impresia ca e mai comod acasa chiar daca salonul de coafura si frizerie e la doua strazi de noi. Nimic mai fals. Saraca Georgiana se chinuia sa ne tunda si sa ne vopseasca acasa, fara toate cele necesare la indemana. Parca era chiar un chin, asa asa mi se parea mie cand doamnele mele trebuiau sa se spele sa isi dea vopseaua jos din cap. La salon, in vreme ce matusa era spalata pe cap, o urmaream cu coada ochiului in oglinda si parca era o relaxare totala sa stea pe spate in scaunul ala confortabil si cineva sa ii maseze scalpul scapand-o de surplusul de vopsea.

Intr-un timp destul de scurt si la pret decent(nefiind vorba de un salon de fite din centru) ne-am schimbat infatisarea pentru un eveniment important, fara grija ca apoi trebuie stranse toate instrumentele de prin casa. De atunci, nici de tuns nu m-am mai tuns acasa ci m-am dus la salonul Alma. Iar ca un plus, tot de la ele am invatat sa ne aranjam cat de cat parul zilnic ca sa nu mai stam doar cu el prins in coada. E genul de salon incapator si aerisit, in care nu te sufoci si poti sa pleci de acolo tuns, vopsit, coafat, barbierit, epilat, pensat, machiat si cu manichiura facuta, dupa caz.

Mai multe detalii despre salonul Alma, dar si alte alternative se pot gasi in categoria Saloane de coafura din Saloane.ro.
Si eu particip la Blog Contest Saloane.ro si poti intra acolo ca sa ma sustii sau ca sa te inscrii si tu!

 

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares