Am aflat de ce face catelul pipi in pat

catel pipi in pat
Ieri, catelul meu a fost in vizita la medic. Era pe jumatate mort de frica, ca de obicei, dar e cuminte. Am intrebat-o pe doamna doctor de ce imi face pipi in pat. Dupa o serie de intrebari de genul: face in toata casa? face si cand sunteti cu el? il scoateti des afara?, a ajuns la concluzia ca e doar o forma de protest.
Niciodata nu face daca e cu noi in casa. A fost foarte rasfatat de cand era mic, doarme in pat cu noi si era obisnuit sa ne jucam cu el cand avea chef. De la o vreme, considerandu-l baiat mare si fiind prinsi cu alte treburi, nu ne mai jucam chiar la orice ora. De sanatos e sanatos, afara e scos din trei in trei ore ca e mereu cineva acasa. NU face daca sunt cu el chiar daca dorm si sa zicem ca nu as vedea. Dar, cand se vede singur, chiar daca ma duc doar pana la baie, face si nu face oriunde, ci direct in pat. Nu urineaza in toata casa sau pe alte obiecte de mobilier cum ar fi canapeaua. Fix acolo face pipi, in pat, unde ar trebui sa stau eu. Cica e felul lui de a se razbuna pentru ca nu ii dau sau nu ii fac ceva ce vrea el. De dat, ii dau orice deci e vorba de faptul ca se simte neglijat. Daca ar fi dupa el, toata ziua ar trebui numai joaca si dragoste. A luat bataita prima data si de atunci cand vede ca am remarcat isprava, pune capul in pamant. Deci stie ca greseste dar tot o face pentru ca e nefericit ca nu e bagat in seama.
Singura rezolvare e sa ii sustin rafatul pe care l-am cultivat si sa ma joc cu el si sa il iubesc ca sa nu mai fie suparat pe mine :).

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Asa vrea bagat in seama,asa s-a obisnuit sa fie dragalit cand vrea el dar fixeaza-i ora de joaca si de dragalasenie ca sa scapi de acest aspect

    • Coman Monica Nicoleta
    • 27/01/2015
    Răspunde

    ce scump este

    • Mariana Cioranu
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Aveam un catel si asa facea mereu .Acum aflu de ce facea asa citind acest articol .Este bine de stiut .

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2015
    Răspunde

    Scumpul de el!Lafel ca si oamenii si animalele au nevoie de dragoste,rasfat….Un articol formidabil!

    • Irina Calistru
    • 28/01/2015
    Răspunde

    Ai un catel cu personalitate

    • Alexandra
    • 21/01/2016
    Răspunde

    si eu am problema asta si catelusa mea e prea bagata in seama cateodata si deaia tot face in pat mereu doar pe partea unde dorm eu … am spalat tot, am pus dedesubtul cearceafului folie sa nu imi mai ude salteaua si sa puta … tot face … am dat in disperare deja nu imi mai e drag sa ma joc cu ea sunt plina de scarba si de nervi ca dorm in pipi mereu. E si scoasa afara mereu e rasfatata si are toate conditiile poate asta e rasplata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares