Top 3 cele mai ieftine apartamente de inchiriat in Bucuresti

apartament rate direct la dezvoltator
M-am apucat sa caut un apartament de inchiriat in Bucuresti pentru o buna amica de-a mea care va veni la studii cu sotul ei, din Iasi. Normal ca isi doresc sa fie un apartament ieftin de inchiriat, nu ii intereseaza conditii de lux, doar sa fie curat, semimobilat sau mobilat. Gasisem si garsoniere ieftine de inchiriat dar am inteles ca prefera apartamente de doua camere pentru ca fiecare ca avea nevoie de liniste pentru a invata si a face proiecte.
Cel mai ieftin apartament de inchiriat l-am gasit in sectorul 4, in zona Luica. Are conditii foarte bune, cu gresie, faianta, parchet, usa metalica, geam termopan. E chiar in zona in care am copilarit eu, aproape de piata Resita, aproape de Grand Arena, are acces la o multime de rute RATB. Daca iau in calcul si faptul ca e complet mobilat, cred ca li se va potrivi manusa, mai ales din punct de vedere financiar. Cred ca sunteti de acord cu mine ca 180 de euro e un pret bun pentru a inchiria aceasta locuinta cu doua camere.
Am mai gasit un apartament de inchiriat in zona 1 Decembrie. Este mai spatios decat primul apartament gasit dar e doar semimobilat si ei nu prea au cum sa isi aduca mobila ca i-ar costa foarte mult. Spatiu mai mare inseamna si costuri mai mari la intretinere, cred eu iar asta ar fi un minus Dar, ca zona, e situat foarte bine apartamentul, e cat de cat curat, iar ca pret vorbim de o chirie lunara de 190 de euro. Ei vor decide daca au nevoie de spatiu mai mare sau daca le convine mai bine zona.
A treia optiune pe care as lua-o in calcul, ar fi acest apartament de doua camere din Drumul Taberei. Mi se pare maxim de confort la un pret mic, fiind complet mobilat si utilat, in stil modern, potrivit unor tineri ca ei. Are toate imbunatatirile de care se vor bucura sa beneficieze, inclusiv aer conditionat care e din ce in ce mai necesar. Pretul, 220 de euro, nu e deloc mare pentru a te bucura de un apartament inchiriat in care chiar sa te simti ca acasa.

Per total, se pare ca pretul chiriilor tinde sa scada. Le-am povestit cam ce mi-a placut mie si atunci am vazut si aplicatia mobila de la titirez.ro imobiliare. Le-am spus sa o instaleze, au avut acces rapid direct pe telefon la fotografiile pe care le vazusem si eu si a ramas sa contacteze agentia sau agentul cand vor lua o decizie. Un mare plus mi se pare ca prin aceasta aplicatie, nu mai e nevoie sa stea minute in sir sa ceara informatii cum sa ajunga la locatie, pentru ca smartphone-ul e prieten bun cu aplicatia si GPS-ul ii va duce direct acolo.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares