Puterea materialelor promotionale

plan promovarea prin materiale promoționale

Cand cineva mi-a recomandat sa folosesc, pentru a ma promova, tricouri personalizate Bucuresti, nu fi zis ca niste simple pixuri personalizate sau brichete personalizate pot face lucrurile sa se miste, dar asa a fost.

Sunt detinatoare a unui restaurant si de un an de zile am luat decizia de a ma integra intr-o organizatie nonguvernamentala, mai exact de colabora cu organizatia in cadrul unui proiect numit pe scurt :“ Pretuieste tot ceea ce ai, s-ar putea sa fie limitat !” In completarea cursurilor si actiunilor desfasurate de organizatia din care fac parte aleg sa dotez toti participantii, trainerii si clientii restaurantului cu tricouri sau pixuri personalizate cu mesajul : “Pretuieste tot ce ai, s-ar putea sa fie limitat!” , incercand prin acest mesaj sa sensibilizez publicul , transmitandu-le mesajul clar de a pretui tot ceea ce ii inconjoara, incepand cu ceea ce ei detin, ceea ce altii detin si ceea ce toti detinem ca si comunitate. Incertitudinea economica a viitorului este posibil sa ne priveze de multe facilitati prezente, nu din lipsa lor fizica ci din lipsa financiara de a le accesa. Aceasta facand parte din planificarea strategica a misiunii organizatiei.

Am ales aceste materiale nu doar pentru utilizarea lor dealungul training-urilor, ci in ideea ca acestea sunt utile si dupa finalizarea cursului. Nu m-am axat pe ideea de breloc, steag, sau animale de jucarie avand in vedere ca nu cunosc gusturile tuturor participantilor. In prezent, implementez proiectul bricheta dat fiind faptul ca marea majoritate a persoanelor fumeaza, daca nu chiar toti. Nu sprijin fumatul dar utilitatea brichetei mai este aceea ca putem aprinde aragazul cu ajutorul ei, renuntand la chibrite, prin asta ajungand sa reducem consumult de lemn implicit taierea in masa a padurilor. Lipsa padurilor constituie una din pericolele majore pentru sanatatea umana, si echilibrul biosferei. Inca nu am reusit sa le distribui tuturor brichetele, dar cei care au primit s-au arata destul de entuziasmati, declarand-o ca fiind un obiect necesar atat in bucatarie cat si in pauzele de tigare. Doar unindu-ne ne putem ajuta pe noi si mediul inconjurator din care facem parte. Orice actiune efectuata se poate rasfrange asupra noastra! Eu vreau sa unesc oamenii pentru a ma asigura ca mediul ne va da oxigen si de acum incolo si pentru asta am ales sa pun mesajele mele pe brichete personalizate sau pixuri personalizate pentru ca sunt cel mai des utilizate. Cand oamenii vor vedea zilnic pe brichete si pe pixuri personalizate, mesajul „Pretuieste tot ce ai, s-ar putea sa fie limitat!”, sunt sigura ca vor tine cont de sfat.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares