Noi unde parcam?

mașina dispozitive siguranță
Ca in Bucuresti nu exista locuri de parcare, asta o stim cu totii. Eram cu sotul meu, week-endul trecut, in fata unui supermarket pe care nu mai vreau sa il pomenesc. Detectase ceva neregula la niste indicatori pe bordul masinii si a oprit pe dreapta, undeva in fata supermarketului, unde oricum erau oprite si taximetre si alte masini. Un bodyguard cu fata de cioban(ma scuzati, ca il cataloghez astfel dar chiar asa arata si mergea) vine rapid sa ne bata in geam ca nu avem voie sa oprim acolo. Ii explica frumos ca nu sta decat un minut sa verifice ceva, domnul paznic se uita nitel urat si se intoarce bolborosind.
Am verificat ce era de verificat la masina si am dat sa plecam. Eram fix pe spatiul privat al magazinului, reprezentand drumul dintre parcare si semafor, prin fata magazinului. Ce credeti? Pe spatiul lor privat nu avea nimeni voie sa opreasca. Dar, trei metri mai incolo, pe spatiul verde, unde anul trecut erau plantate flori din bani publici, erau parcate foarte frumos doua masini. Bag de seama ca privatii stiu sa isi apere teritoriul dar statului nu ii pasa de investitiile lui. La cum arata iarba aia, din spatiul respectiv, facuta una cu mocirla, eu ma indoiesc ca acolo va mai iesi ceva in primavara. Sau, poate, o fi un fel de tratament?
Unde e primaria care a venit la mine la poarta sa imi faca observatie ca am zece bucati de caramizi pe trotuar si ocup spatiul public? Cand il matur si il spal e spatiu privat si cand pun ceva pe el e spatiu public? Imi place maxim! Prin urmare, daca nu gasiti loc de parcare, si sunteti intr-o zona mai retrasa, puteti parca fara grija pe spatiul verde ca ala e al nimanui.

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares